Nunta

#rochie mireasa #frig #zapada #riscuri nunta iarna #nunta iarna #riscuri #nunta #iarna

Faci nunta iarna? Iata ce riscuri iti asumi

Multe cupluri aleg sa faca nunta in sezonul rece din varii motive, plecand de la faptul ca toti invitatii sunt acasa si nu prin concedii, dar si datorita facilitatii de a rezerva mult mai simplu un local. Dincolo de avantaje, exista si riscuri.

1. E foarte frig

O mireasa in cizme si geaca groasa, mai rar, asadar frigul este unul dintre riscurile pe care trebuie sa le iei in calcul. In plus, si invitatii ar putea avea de suferit, mai ales doamnele.

2. Ninge chiar in ziua nuntii

Chiar daca ai consultat prognoza meteo cu ceva timp inainte, n-ai nicio garantie ca nu va ninge chiar in ziua cununiei. Oricat de inedit ar parea, o mireasa cu parul ud si inghetat nu va fi cea mai fericita.

3. Ai pielea uscata

Iarna, stii foarte bine ca pielea e mult mai uscata din cauza temperaturilor scazute. Tot din cauza frigului te-ai putea trezi cu buzele crapate, iar fulgii de zapada ti-ar putea distruge machiajul.

4. Te imbolnavesti inainte de ziua cea mare

Riscul de a te procopsi cu o gripa de toata frumusetea e urias in sezonul rece si e exact ceea ce ti-ar lipsi din ceea ce se doreste drept cea mai fericita zi.

5. Ti se amana luna de miere

Vremea capricioasa poate pune in pericol zborurile aeriene, astfel ca risti sa nu mai pleci in luna de miere din cauza unei furtuni de zapada.

Sursa foto: armathwaite-hall.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului