Nunta

#profesionisti #nunta #botez #petreceri #eveniment

De ce este important sa ai profesionisti la propriul eveniment

Fiecare pas important din viata noastra merita celebrat, povestit si reamintit. Fie ca vorbim despre propria nunta, botezul celui mic, aniversarea celor dragi sau pur si simplu un proiect individual la care lucrezi de mult timp, alegerea echipei care sa dea forma, culoare si sunet planurilor tale este pe departe cea mai importanta.

 

De ce este important sa ai profesionisti la propriul eveniment? In primul rand, pentru ca toate partile implicate au un interes comun – acela de a imortaliza cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi, iar la sfarsit sa va bucurati de rezultatul muncii membrilor echipei.

Anvergura este compania din Bucuresti, solicitata de sute de oameni din intreaga tara, iar Craiova, Targu Mures, Constanta si Suceava sunt doar cateva dintre orasele in care echipa lucreaza. Oamenii se declara pur si simplu multumiti de incredere, efort si dedicarea echipei, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Cu ajutorul echipamentelor performante din dotare, acestia realizeaza filmari de evenimente – cu montaj si editare video, corectie digitala de culoare si post-procesare sunet, respectiv sonorizarea evenimentului, cu boxe si subwoofere, mixere audio, microfoane, lavaliere, microfoane, head-set-uri si cabluri pentru acoperirea intregii suprafete.

Indiferent de locatia evenimentului sau modul de organizare (la cort sau in interior), transmisia LIVE realizata de catre Anvergura nu va fi intrerupta, avand posibilitatea de a fi preluat de televiziuni sau transmis in online pe platforme de socializare sau pe platforma proprie, la calitate FullHD sau 4K – asta pentru ca cei de acasa sau cei care nu au putut ajunge la eveniment sa va sustina si sa intre in atmosfera.

Luminile, scena si chiar generatoarele de curent sunt asigurate de catre ANVERGURA – de la reflectoare de televiziune de diferite intensitati, lumini de decor, LED-uri de diferite culori, Moving Beam-uri, pana la mixer de lumini, lumini arhitecturale si softbox-uri pentru studio – avand rolul de a complete cadrul.

Pentru toate cuplurile care decid sa faca pasul cel mare alaturi de Anvergura, echipa pune la dispozitie echipa tehnica, 12 ani de experienta in wedding video, echipamente performante si multa pasiune pentru evenimente. Anual, peste 100 de persoane aleg sa aiba profesionisti la eveniment, care sa se ocupe in totalitate de ceea ce inseamna productie video, sonorizare eveniment, lumini si transmisii LIVE.

Poti alege si chiar inchiria din gama larga de aparate, dispozitive si accesorii foto-video-audio ceea ce ai nevoie, in functie de disponibilitatea acestora – la preturi accesibile, pentru orice tip de eveniment.

Camerele video, aparatele foto DSLR/Mirorless, obiectivele, luminile sau dronele, sistemele de transmisie LIVE, macaraua TV, decorul si sistemele de stabilizare sunt doar cateva dintre acestea.

Pe Bulevardul Theodor Pallady, sectorul 3, Bucuresti. Acolo este sediul si studioul ANVERGURA, punctul de plecare al tuturor masinilor – cu destinatii in toata tara. Catre nunti, conferinte de presa, meciuri, sedinte foto, festivaluri si transmisiuni LIVE, avand un singur scop. Acela de a oferi clientilor cele mai bune servicii din piata de evenimente din Romania.

Daca iti doresti un eveniment cu servicii de anvergura, nu ezita sa contactezi echipa – pentru productii video, filmare-sonorizare evenimente, lumini, scena, echipament de inchiriat, filmari aeriene sau chiar pentru sedinte foto/productii video in studioul propriu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare