Nunta

#planificare nunta #nunta

Cum sa-ti planifici nunta online

Nu este niciun secret faptul ca tehnologia ne ajuta sa ne simplificam viata si sa rezolvam in timp record cele mai dificile misiuni care ne-ar fi consumat mult timp si energie daca nu am fi folosit resursele online. Fie ca preferam tabletele, telefoanele smart sau laptopurile de ultima generatie, directia este in momentul de fata una singura: aproape totul se intampla pe internet. Chiar si cand vine vorba de planificarea nuntii, cuplurile au la dispozitie o multitudine de variante, printre care organizarea marelui eveniment… pe internet. Platformele care ofera astfel de servicii online, majoritatea gratuite, se adreseaza tuturor celor care vor sa isi faca o idee despre cum ar trebui sa arate nunta lor si cam cat ar trebui sa coste. Planificarea nuntii online este cu siguranta o provocare, insa, cu putin ajutor si cateva sfaturi inainte de a porni la drum, te vei descurca de minune.

In cautare de locatii si servicii pentru nunta ta

Odata stabilita data nuntii, viitorii miri incep goana dupa locatie, fotograf de nunta, videograf, firma de catering, DJ si formatie live. Daca te gandesti sa iti organizezi nunta in Bucuresti, atunci poti alege un restaurant cu piscina, cu terasa sau o locatie pe marginea unui lac. Costurile variaza in functie de pretentiile mirilor, insa majoritatea locatiilor destinate nuntilor pun la dispozitia tuturor informatii despre facilitati si preturi. Tot aici poti afla daca este cazul sa angajezi o firma de catering sau daca restaurantul ofera meniurile la care te gandesti.

Cum sa iti alegi muzica pentru nunta ta

Platformele de organizare de nunta online pot oferi viitorilor clienti posibilitatea de a alege muzica pentru evenimentul mult asteptat. Un DJ sau o formatie live de nunta sunt adesea cele mai apreciate alegeri pentru ca acestia sunt pregatiti sa transforme o petrecere de nunta intr-un eveniment de neuitat. Imediat ce agreati atat stilul formatiei de nunta cat si oferta de pret a acesteia este momentul sa aflati cum canta si ce au de gand sa faca pentru nunta voastra. O auditie cu un live band este intotdeauna o placere si un moment decisiv ce va sustine 100% alegerea facuta. Cat despre un DJ de nunta, acesta poate intretine cu brio atmosfera de petrecere in momentele de repaus ale formatiei si poate da tonul distractiei cu cea mai buna muzica. Costurile si detaliile despre reprezentatiile unei formatii live sau a unui DJ sunt afisate pe site-ul de planificare de nunta online. Cu doar cateva click-uri, cuplurile pot afla ce inseamna o nunta din punct de vedere financiar si care sunt recomandarile in materie de muzica, restaurant, fotografie si video.

Cere sfatul unui organizator de nunti

Majoritatea organizatorilor de nunti isi prezinta munca pe site-urile de socializare si pe platformele dedicate organizarii unui asemenea eveniment. Cu o bogata experienta in spate, un organizator de nunti in Bucuresti te poate indruma la alegerea serviciilor ce indeplinesc cerintele tale. Mai mult, organizatorul de nunti iti poate face cunostinta cu cei care se vor ocupa de aranjarea locatiei de nunta, cu fotograful de nunta si cu designerii de aranjamente florale. Partea buna la alegerea unui organizator de evenimente care sa iti indrume pasii catre marele moment este ca acesta poate negocia oferte si preturi cu furnizorii de servicii, fie ca este vorba de restaurant si decoratiuni sau ca te intereseaza preturi atractive pentru aranjamentele florale ale restaurantului.

Vrei sa iti planifici nunta si nu stii cum sa incepi? Acum este foarte simplu pentru ca ai la dispozitie variate site-uri care te pot ajuta cu organizarea nuntii de la A la Z.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii