Nunta

#petrecere burlaci #petrecere burlacite #organizare petrecere #petrecere

Cum sa organizezi o petrecere memorabila pentru burlaci si burlacite

Celebrele petreceri ale burlacilor sau burlacitelor pe care le vedem in filme, au deveni in ultimii ani tot mai populare in randul romanilor. In prezent, pentru 74% dintre persoanele care s-au casatorit au avut parte de o astfel de petrecere si au declarat ca a fost chiar mai distractiva decat nunta in sine, potrivit unui studiu realizat de Four Loko pe un esation de 1.000 de persoane din Romania.

 

Cu toate acestea, o astfel de petrecere nu este deloc usor de organizat. De la alegerea localului, la tematica evenimentului, alegerea decoratiunilor si a costumatiilor, totul trebuie sa fie perfect!

Cele mai multe petreceri pentru viitori miri cad in grija domnisoarei, respectiv cavalerului de onoare, iar petrecerea tine, de obicei, un weekend, in cazul celei organizate pentru mireasa (45%), respectiv o noapte, in cazul mirelui (27%), mai arata sondajul citat. Cele mai multe petreceri au loc in restaurante si baruri, insa tendintele arata un interes deosebit si pentru spatii private. Astfel, burlacul, respectiv burlacita si prietenii lor sunt protagonistii unei petreceri de pomina intr-un spatiu inchiriat special pentru acest eveniment.

“Indiferent de locul ales pentru petrecere, avem solicitari numeroase care ne arata ca tematica este obligatorie. Daca in urma cu cativa ani cateva accesorii – diademe, bandane etc – erau suficiente, acum se merge pe decoratiuni complete in tematica aleasa, de la baloane si pahare, pana la costume. Cele mai populare teme in acest sezon sunt Pool & Garden Party – cu flamingo, unicorni, printese, extrem de colorate, in cazul domnisoarelor, iar in cazul barbatilor am remarcat o tendinta spre super eroi, Casino sau Barbecue party, unde costumele sunt de baza”, a explicat Virginia Petrescu, fondator FabricaDeMagie.ro.

Succesul unei astfel de petreceri este asigurat de organizarea acesteia in detaliu. Potrivit specialistilor, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere ca totul sa decurga perfect. Astfel, in primul rand, rezerva locatia si stabileste tema. Comanda accesoriile, decoratiunile si costumele din timp, la fel si transportul spre si de la locatie, mai ales in cazul in care petrecerea se termina in zori. Planifica activitatile si asigura-te ca toti invitatii sunt implicati.

“Cele mai multe comenzi sunt facute cu aproximativ o luna inainte de petrecere, insa cu data de livrare prestabilita. Cei mai multi clienti apeleaza pentru pachetul complet, solicitandu-ne ajutorul pentru a livra totul la cheie: de la decoratiuni (baloane, coifuri, lumanari, pampoane, tacamuri) pana la costume, inclusiv props pentru fotografii”, a mai adaugat Viriginia Petrescu.

Potrivit acesteia, clientii cu varste cuprinse intre 25 si 30 de ani se axeaza pe zona de costume si accesorii, in timp ce persoanele cu varste intre 30 si 40 de ani opteaza pentru un pachet complet punand la fel de mare accent si pe zona de decoratiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului