Nunta

#artisti nunta # formatii nunta #nunta

Cum sa ai o nunta de vis?

Atunci cand consideri ca a sosit momentul pentru a-ti uni destinele cu jumatatea ta, cu siguranta trebuie sa va ganditi impreuna la tot ceea ce tine de organizarea nuntii, pentru a avea o nunta de vis.

Ei bine, pentru a avea o nunta de vis, va trebui sa va cautati cu un an de zile cel putin inainte sala de evenimente, pentru a gasi o sala care sa va fie pe plac atat voua cat si invitatilor vostrii.

Este foarte important sa va gasiti cu destul de mult timp inainte sala de evenimente, pentru ca exista Sali de evenimente si nunti care vin cu pachete complete, precum maestru de ceremonii, dj, formatie muzicala sau artisti evenimente, fotograf sau cameraman, pe langa meniu si bautura.

Exista insa si posibilitatea ca aceste Sali de nunti si evenimente sa fie foarte scumpe pentru inchiriat, asa ca veti avea posibilitatea de a cauta o sala de nunti care sa nu vina cu asemenea avantaje.

In acest fel, veti beneficia doar de meniurile incluse in pachet, insa veti putea sa va indreptati atentia spre cei mai la moda artisti nunta locali, sau va veti putea orienta spre artisti sau formatii care sunt cunoscute pe plan national.

Astfel, veti putea sa invitati la nunta voastra artisti de muzica populara, lautari sau artisti de muzica de petrecere, care vor intretine atmosfera si va vor ajuta sa aveti o nunta de vis.

Daca va veti gandi sa optati pentru artisti nunta, cu siguranta acestia vor canta live cele mai frumoase melodii de nunta si melodii de petrecere, astfel incat toti nuntasii sa se simta perfect, si sa danseze fara oprire. Partea neplacuta insa estea aceea ca artistii care iti vor canta la nunta vor avea un pret mult mai mare decat un dj.

Daca nu va veti dori un artist sau o formatie ci va veti gandi sa optati pentru serviciile unui dj, atunci va trebui sa va alegeti un dj renumit din orasul in care locuiti.

Ei bine, nu doar alegerea dj-ului sau alegerea artistilor pentru nunta reprezinta o provocare, ci si alegerea celui mai bun fotograf, pentru ca pozele din ziua nuntii sunt poze pe care le veti privi cu drag tot restul vietii.

Deasemenea, cameramanul care sa va filmeze nunta trebuie sa fie si el unul foarte bun, pentru ca nunta voastra trebuie sa fie cel mai frumos film pe care il veti vedea alaturi de cei dragi. Din acest motiv, trebuie ca si calitatea aparaturii video sa fie ideala.

Alegerea unui maestru de ceremonii conteaza iarasi foarte mult, pentru ca acesta este cel care organizeaza toata nunta. El este cel care are rolul sa va ghideze pas cu pas, si este cel care se va ocupa de absolut tot.

El este cel care trebuie sa organizeze si petrecerea in asa fel incat toti nuntasii sa se simta perfect, astfel incat si dupa ani de zile sa isi aduca aminte cu drag de nunta voastra.

Ei bine, dupa cum se poate observa, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante detalii care conteaza foarte mult, pentru a avea nunta la care tu si jumatatea ta visati.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare