Nunta

# alegere inel de logodna #logodna #inel de logodna

Cum alegi inelul de logodna?

Organizarea unei cereri in casatorie implica emotii si numeroase intrebari. Care este locul potrivit pentru a celebra acest moment? Cum ar trebui sa se desfasoare totul? Dar mai ales, care este inelul de logodna la care partenera ta tanjeste in secret?

 

Alegerea inelului de logodna este un pas important din planificarea unei cereri in casatorie, insa poate deveni un proces coplesitor, mai ales daca ai un buget mai restrans. Descopera un ghid complet despre cum alegi inelul care o va convinge sa spuna „Da!”

Asculta-ti iubita cand vorbeste de bijuterii

Din momentul in care ai decis ca trebuie sa o ceri de sotie, ai o misiune: aceea de a acorda atentie indiciilor care te-ar putea conduce catre inelul de logodna mult dorit. Poti arunca o privire asupra cutiei sale de bijuterii, pentru a identifica stilul pe care il prefera. De asemenea, in timpul vizitelor la mall observa care sunt acele bijuterii care ii atrag atentia. In cazul in care iubita ta ti-a oferit deja mici hint-uri despre inelul pe care si-l doreste, este indicat sa tii cont de ele.

Nu uita ca inelul de logodna este un accesoriu cu o simbolistica aparte, pe care jumatatea ta il va purta pe deget o viata intreaga. Asadar, este extrem de important ca acesta sa se potriveasca perfect gusturilor sale.

Cere sfatul unui prieten care a trecut prin experienta asta

Alegerea inelului de logodna se numara, de regula, printre acele experiente unice in viata fiecarui barbat. In acelasi timp, inelul de logodna este o bijuterie care desemneaza legatura de iubire dintre tine si partenera ta, motiv pentru care este musai sa fie intr-adevar pe gustul ei.

O alta modalitate de a fi sigur ca nu faci o alegere gresita este sa ceri sfatul unui prieten care a trecut deja prin aceasta experienta. Si mai inspirat ar fi sa-l rogi sa te insoteasca prin magazine, deoarece o a doua opinie nu strica niciodata, avand in vedere importanta acestei achizitii.

O varianta la fel de potrivita ar fi sa apelezi la ajutorul prietenelor ei aproapiate; cu siguranta vei afla detalii interesante si valoroase!

Cat costa un inel de logodna

Mai mult ca sigur ca atunci cand ai decis ca ea este aleasa inimii tale, te gandesti si care este bugetul de care ai nevoie pentru a achizitiona un inel de logodna. Preturile unui astfel de produs difera in functie de materialul din care este realizat, din modul in care este accesorizat, de gramaj; totodata, pretul unui inel de logodna poate fi mai mic sau mare, in functie de magazinul din care este achizitionat.

Pentru a-ti face o idee despre cat costa un inel de logodna, da o raita prin diferitele magazine de bijuterii. Nu trebuie sa iei o decizie pripita, insa n-ar fi rau sa iei cu tine si suma de bani pe care ai alocat-o in acest sens, pentru a putea achita inelul perfect, in cazul in care il vei gasi.

Un credit rapid este o alternativa la care poti apela in situatia in care nu dispui de toti banii necesari unei astfel de achizitii. Sfatul nostru este sa nu faci compromisuri cand vine vorba despre cumpararea inelului de logodna si sa alegi un model care ar face-o pe viitoarea ta sotie sa planga de fericire la vederea bijuteriei!

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului