Nunta

#comanda tulle #tulle #nunta

Cel mai frumos tulle il poti comanda dintr-un magazin online!

Te casatoresti anul acesta insa nu in lunile imediat urmatoare? Inseamna ca inca sunt sanse mari sa poti sa te bucuri de una dintre cele mai frumoase zile din viata ta. Te sfatuim sa nu anulezi inca nunta, deoarece pe zi ce trece aflam si vesti bune, printre cele mai putin placute. Din cate se pare, masurile dure luate in Romania inca de la aparitia primelor cazuri au dat roade si astfel nu ne confruntam in prezent cu zeci de mii de oameni infectati. De aceea, daca vom asculta in continuare sfaturile autoritatilor, sunt sanse foarte mari sa ne reluam viata de dinainte, bineinteles cu anumite ajustari.

Probabil multi oameni inca nu realizeaza ca nimic nu va mai fi ca inainte. Desigur ca toti vom reveni la vietile noastre, vom merge in vacante, ne vom bucura de seri lungi alaturi de prieteni, de aniversari in familie si multe altele. Insa, o astfel de situatie nu are cum sa nu ne schimbe. Vom fi mult mai atenti la igiena, vom invata sa stam acasa cand suntem bolnavi sau macar sa purtam masca astfel incat sa ii protejam pe cei din jur, iar simplele gesturi de apropiere vor fi vazute o perioada cu scepticism. Insa, trebuie sa fim optimisti si sa ne gandim ca la un moment dat, vom incepe sa ne distantam de amintirile urate ale acestei perioade si ne vom trai viata cu o alta intensitate.

Revenind la nunta, asa cum iti spuneam, nu te grabi sa anulezi evenimentul. Mai asteapta o perioada si vezi ce hotarari se vor lua. S-ar putea sa iti para rau daca il anulezi sau reprogramezi pentru anul viitor si dupa sa iti dai seama ca restrictiile s-ar ridicat si ai fi putut sa te bucuri de o nunta ca in povesti.

Pana atunci, iti sugeram sa gasesti bucurie in toate micile lucruri ce iti aduc aminte de nunta. Poti sa te ocupi de alegerea invitatiilor (daca nu ai facut-o deja) sau poti sa scrii de mana bilete ce vor insoti marturiile. Pentru ca tot ai timp, poti confectiona chiar tu diverse decoratiuni si astfel nu vei mai plati foarte mult pentru ele. Pentru acestea, cel mai probabil vei avea nevoie de tulle. Ne referim la decoratiuni pentru masini, decoratiuni pentru sala de evenimente, pentru scaune, pentru flori si pentru multe altele. Tulle-ul este cel mai folosit material cand vine vorba despre organizarea nuntii, atat ca material decorativ, dar si in ceea ce priveste rochia miresei si a domnisoarelor de onoare.

Poti comanda online tulle, dintr-un magazin de specialitate si te vei bucura de cele mai bune preturi. In functie de necesitatile tale, poti alege tulle la metru in diferite culori. De regula, cel mai popular este tulle-ul alb, urmat de tulle in nuante foarte deschise (nude de regula), tulle blue, tulle roz si asa mai departe. Este un material care permite o modelare foarte usoara, de aceea este extrem de indragit.

Asadar, daca ai nevoie de tulle si nu stii de unde sa cumperi in perioada aceasta, apeleaza cu incredere la un magazin online de specialitate!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/x40Q9jrEVT0

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare