Nunta

#durata mariaj #maraj #diamant #inel logodna

Ce spune inelul de logodna despre viitorul relatiei tale

Suspini dupa un inel de logodna de printesa, cu un diamant cat mai mare si mai stralucitor, care sa atraga toate privirile admirative, dar si invidia femeilor care inca isi mai cauta printul? Mai bine ai fi prevazatoare si ai renunta la asemenea dorinte, caci studiile spun ca un inel costisitor poate insemna un divort iminent! Iata ce alte informatii pretioase mai divulga inelul de logodna despre viitorul casatoriei tale:

Inele scumpe, risc mare de divort

Nu te bucura prea tare daca ai primit un inel al carui pret se termina in multe zerouri! Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Emory, din Atlanta, Statele Unite ale Americii a aratat ca acele cupluri care investesc intre 2000 si 4000 de dolari pe inelul de logodna aveau de 1,3 ori mai multe sanse sa divorteze, spre deosebire de cuplurile care nu au investit mai mult de 1000 de dolari pe inelul de logodna.

Si asta nu este tot! Savantii au mai aflat ca femeile ale caror inele de logodna au fost mai scumpe s-au stresat de pana la 3 ori mai mult in legatura cu cheltuielile pentru organizarea nuntii. Asadar, in acest caz se pare ca banii nu aduc fericirea!

Masuram valoarea unei relatii in functie de inel

O alta concluzie a cercetatorilor este ca femeile au tendinta sa masoare iubirea si prin prisma pretului inelului. Si nu doar cele care il tin mandre pe inelar fac acest lucru, ci si ochii celor din afara "cantaresc" valoarea relatiei. Este un lucru total gresit, spun expertii, deoarece conteaza cat suflet a pus viitorul mire in alegerea inelului, nu cum arata bijuteria, pana la urma.

Inel cu diamant, casatorie din interes

Unii barbati cumpara inele cu diamante doar pentru a arata ca au o putere financiara imensa, si mai putin de dragul logodnicei. Si femeile carora le pasa mult de avere au de 1,6 ori mai multe sanse sa divorteze, potrivit unei cercetari de la Michigan State University, SUA. Barbatii care nu se casatoresc din dragoste, ci doar pentru a fi langa o femeie frumoasa sunt de 1,5 ori mai predispusi sa divorteze decat cei care isi unesc destinele din dragoste.

Cand inelul iti arata ca mariajul e vazut ca o investitie

Nu in ultimul rand, exista si femei care adora sa isi expuna inelul de logodna pe retelele de socializare, la orice iesire in oras, la magazin, la coafor, la sala de sport si la sala de gimnastica. Acest lucru poate insemna ca aceste femei ii incurajeaza pe ceilalti sa vada inelul ca pe o investitie financiara a viitorului sot, mai putin ca pe o dovada de iubire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare