Nunta

#nunta 2016 #mireasa 2016 #pregatiri nunta # organizare nunta #rochie mireasa

Ce rochie de mireasa te va face sa stralucesti! Sfatul criticilor de moda

Ziua nuntii este prin definitie ziua in care mireasa straluceste. Iar in succesul unei astfel de zile, un rol esential il poarta rochia de mireasa. Exista o oferta atat de mare pe piata incat este aproape imposibil sa gasesti rochia perfecta fara sa consumi mult timp si nervi. Iata insa modelele in voga anul acesta si sfatul stilistilor.

S-au dus vremurile rochiilor impecabile, de printesa. Mireasa moderna cauta o rochie perfecta, dar in care sa nu se simta blocata, care sa ii ofere libertate de miscare. In plus, nici strictetea asupra culorii - alb imaculat - nu mai este aceeasi. Dimpotriva, se poarta rochiile ivoire, cu tente de roz sau bleu, alb murdar ori cu insertii si accesorii colorate. 

"Unicitate in forma moderna, la nivelul texturii, cromaticii. Exista din ce in ce mai mult ivoire, beige si din ce in ce mai putin alb care sa-ti sara in ochi. Miresele vor mai multa comoditate. Au inteles ca mireasa nu e o victima, ci un personaj care ar trebui sa fie cea mai fericita de acolo. Este o revolutie a miresolor relaxate", a explicat Alin Galatescu la emisiunea "Vorbeste lumea". 

Iata cateva modele din noua colectie BienSavvy, prezentata in weekendul acesta la targul dedicat de la Palatul Parlamentului: 

Trena este importanta, insa stilistii avertizeaza: nu trebuie sa fie exagerata! Poate fi impresionanta si fara a avea cativa metri lungime, ceea ce ar face din trena un accesoriu desuet si total incomod. 

Daca iti doresti neaparat un model de rochie "printesa", poti opta pentru un model vaporos si usor. Partea de sus a rochiei este cea care va atrage atentia prin broderia impecabila, iar partea de jos, ampla, ar trebui sa ramana simpla pentru a echilibra tinuta. 

O alta varianta spectaculoasa este rochia care pune accent pe broderia si accesorizarea spatelui. Margelele discrete subliniaza linia spatelui si ii confera tinutei eleganta. 

Ce este foarte important, chiar daca rochia de mireasa este una care prin definitie permite mai multe decat o tinuta obisnuita, nu trebuie sa exageram in decorarea acesteia. Este suficient sa ai o broderie spectaculoasa sau o dantela fina, la fel cum, daca optezi pentru decorarea cu margele, nu trebuie ca acestea sa rivalizeze in greutate cu greutatea ta. 

"Rochia de mireasa este emblematica. Multe ornamente arata cumva o saracie de idei. Aerisita, comoda, acestea sunt elementele unei rochii de mireasa moderne", a mai explicat si Alin Galatescu.
 
Iata si alte variante de rochii, care te pot scoate din anonimat. Prima, din colectia 2016 La Novia are un accesoriu colorat. A doua, marca Agnes Toma, are un aer retro, altfel. 
 
 
 
Fotografii: Biensavvy.ro, lanovia.ro, agnestoma.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare