Nunta

#Ice Cream Bar nunta #Ice Cream Bar #nunta

Alege un Ice Cream Bar pentru nunta ta! Plus alte idei pentru o petrecere unica!

In cazul in care te pregatesti pentru ziua in care vei ajunge in fata altarului alaturi de aleasa sau de alesul inimii tale, este normal sa vrei sa organizezi o petrecere de neuitat pentru toti cei care vor participa la ea. De aceea, este posibil sa ai nevoie de putin ajutor pentru a te asigura ca nu iti va scapa niciun detaliu esential din pregatirea nuntii tale.

 

Astfel, este recomandat sa apelezi la petrecem.ro - agentie organizare evenimente. Lasa-te pe mana specialistilor de la Petrecem.ro si te poti bucura in voie de una dintre cele mai frumoase zile din viata ta! Printre serviciile de catering dintre care poti alege se numara si aranjarea decorului, a buchetelor, pregatirea unui candy bar, a unei fantani de ciocolata, precum si a unui Ice Cream Bar pentru nunta ta de vis.

Ultima optiune este ideala daca ai ales sa iti organizezi nunta in sezonul cald, cand savurarea unei inghetate este un prilej de mare bucurie pentru oricine, de la mare la mic. Cu ajutorul unui Ice Cream Bar, nunta ta va deveni una dintre cele mai frumoase amintiri ale invitatilor tai.

De ce ar trebui sa optezi pentru un Ice Cream Bar pentru nunta ta?

Inghetata se numara printre cele mai indragite dulciuri din intreaga lume, motiv pentru care nimeni nu poate rezista unei inghetate parfumate si racoritoare. Acest desert este intotdeauna bine-venit si le va da invitatiilor tai energia de care au nevoie pentru a duce petrecerea mai departe.

Cum se desfasoara acest serviciu?

Echipa de specialisti in organizare de evenimente Petrecem.ro se va ocupa de toate aspectele pe care le implica includerea unui Ice Cream Bar nunta la petrecerea ta. Ei vor aduce cea mai buna inghetata, in diverse arome selectate de tine, cu ajutorul unei masini destinate acestui scop.

Organizatorii se vor ocupa si de alte aspecte implicate in serviciul de Ice Cream Bar pentru nunta: inchirierea vitrinei frigorifice pentru inghetata, dar si al altor accesorii precum paharele si linguritele pentru acest desert. Sarcina pregatirii si servirii gustarii racoritoare si delicioase le revine tot lor, ocazie cu care tu te poti bucura in voie de una dintre cele mai minunate zile din viata ta.

Alte optiuni de baruri specializate pentru petreceri

De asemenea, poti opta pentru alte tipuri de servicii menite sa iti transforme ziua nuntii intr-un spectacol de opulenta. Din categoria de baruri specializate pentru nunta, cele mai populare sunt: Ice Cream Bar, candy bar si cocktail bar. Oricare dintre acestea poate fi solicitat atat pentru nunti, cat si pentru alte petreceri, precum botez, majorat, petreceri private si multe altele.

Iar asta nu e tot! Poti apela cu incredere la agentia Petrecem.ro pentru realizarea si expedierea invitatiilor de nunta, angajarea fotografului, cameramanului, DJ-ului, a formatiilor si multe alte servicii care iti vor transforma nunta intr-un moment unic, de neuitat.

Rasfata-ti invitatii cu cele mai delicioase servicii de catering, alege muzica irezistibila si apeleaza la decoratii unice. Astfel, vei reusi sa ai parte de o nunta ca in povesti! Pentru a te putea bucura la maximum de aceasta zi, lasa-te pe mana specialistilor de la Petrecem.ro si sarbatoreste un eveniment unic in viata alaturi de cei dragi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare