Nunta

# sala de nunt #tulle calitativ #decor nunta # organizare nunta

Alege tulle calitativ pentru decorarea salii de nunta!

Organizarea unei nunti nu este o sarcina tocmai usoara, mai ales daca iti doresti sa nu apelezi la un wedding planner. Insa, cu putina organizare, rabdare si informare, vei putea avea petrecerea la care ai visat dintotdeauna. Important este sa nu te axezi pe dezamagiri, ci sa continui sa cauti cele mai bune servicii si produse si sa obtii cel mai bun pret pentru acestea. Daca vrei o nunta de vis, intr-un local deosebit, dar care sa iti poarte amprenta, trebuie sa stii ca timpul tau liber de acum inainte va fi limitat. Asa ca profita de fiecare secunda si aminteste-ti constant ca lucrezi pentru cea mai fericita zi din viata ta. Iar in final, daca nu este totul 100% cum ti-ai dorit, nu te intrista. Vezi doar lucrurile bune, nu te axa pe ceea ce nu iti place, pentru ca la fel vor face si invitatii. Acestia nici nu vor observa ca florile nu au avut nuanta pe care ti-ai dorit-o sau ca o anumita decoratiune a fost asezata la alt unghi decat ti-ai fi dorit. Este o zi speciala din care iti vei mai aminti doar momentele deosebite, nu si pe cele negative.

Si pentru ca am mentionat alegerea produselor, astazi vrem sa iti recomandam un material foarte folositor, pe care il poti utilza in diferite scopuri. Este vorba despre tulle si cu siguranta imediat ti-l imaginezi cum va decora sala de nunta. Tulle-ul este unul dintre cele mai utilizate materiale cand vine vorba despre nunta. Majoritatea rochiilor de mireasa sunt realizate din acest superb material, la fel ca si fustele pentru domnisoare de onoare (sau rochii) decoratiunile pentru lumanari, decoratiunile pentru mese, pentru scaune, aceesoriile pentru masini si asa mai departe.

Poti utiliza tulle-ul in fel si chip, astfel incat sa obtii cele mai frumoase decoratiuni. Ce-i drept, este un material usor de folosit, care isi pastreaza forma si care confera volum oricarei decoratiuni. De exemplu, daca iti doresti sa decorezi scaunele din sala de nunta, poti utiliza funde din tulle in locul celor din satin. Daca nu vrei clasicele funde, tulle-ul te va ajuta sa decorezi scaunele in diferite moduri si daca vei cauta pe internet, cu siguranta vei gasi inspiratie astfel incat nunta ta sa fie diferita si invitatii sa observe cat te-ai straduit.

Cu tulle poti imbraca si stalpii din sala de nunta (daca exista) sau diferite arcade pe care le vei folosi pentru infrumusetarea locului. Sa nu uitam si de aranjamentele florale, care cu putin tulle vor deveni si mai frumoase decat sunt deja. Bineinteles, acestea au fost doar cateva exemple despre cum poti utiliza tulle-ul pentru a decora sala de nunta, insa tu poti gasi mult mai multe moduri, in functie de tematica petrecerii si bineinteles, in functie de preferintele tale. Poti confectiona tot felul de decoratiuni pe care invitatii le vor aprecia cu siguranta sau chiar poti realiza marturii superbe din acest material.

In incheiere, am vrea sa stim daca vei folosi sau daca ai folosit deja tulle pentru petrecerea ta de nunta si daca da, in ce mod!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii