Nunta

#emotii #nunta #mireasa #cadou #implicare #perfectiune

5 secrete despre nunta pe care toti viitorii miri ar trebui sa le cunoasca

Casatoria este, inainte de toate, o promisiune de dragoste, devotament si stabilitate intre doi indragostiti. In mod paradoxal, viitorii miri au tendinta sa uite care este insemnatatea principala a evenimentului si se lasa coplesiti de alte aspecte mai putin romantice, precum organizarea nuntii, multumirea rudelor sau formularea de strategii care sa le asigure un succes financiar la sfarsit.

Cei care au reusit sa afle in cele din urma cele mai pretioase secrete despre ceea ce o nunta reprezinta cu adevarat regreta ca nu le-au fost dezvaluite inainte de "marea zi". JP Reynolds, oficiant de nunti, autor si specialist in comunicare, crede ca toti mirii ar trebui sa cunoasca urmatoarele adevaruri despre lucrurile cu adevarat importante ale unui eveniment nuptial.

1 Tiparul nuntii perfecte

Reynolds avertizeaza viitorii insuratei asupra faptului ca nu exista un mod corect, general valabil, in care o nunta ar trebui sa se desfasoare. Nunta perfecta este cea ravnita si imaginata de miri, care ar fi ideal sa isi asculte instinctul, sa fie creativi si mai ales, sa fie ei insisi.

2 Cadoul ideal de la parinti

Nu este vorba despre un apartament sau o suma consistenta oferita dupa petrecere. Reynolds a observat ca cel mai frumos dar pe care parintii il pot oferi copiilor este urmatoarea fraza: "Aceasta este nunta voastra, orice va doriti suna minunat si pentru noi".

3 Implicarea mirelui

Reynolds mai crede ca mirele trebuie sa faca ceva mai mult decat sa apara pur si simplu la nunta. Cei doi indragostiti vor fi fericiti daca se implica in mod egal in eveniment, daca impartasesc aceeasi viziune si au grija ca lucrurile sa fie multumitoare pentru amandoi.

4 Obsesia perfectiunii

Autorul sustine ca cele mai fericite mirese pe care le-a cunoscut au fost acelea care nu s-au lasat afectate de obsesia perfectiunii si de detalii minore. Ele au avut un singur scop: acela de a-si transforma ziua importanta intr-o amintire capabila sa ii faca pe invitati sa zambeasca si dupa cinci ani de la participare.

5 Exprimarea emotiilor

Cuplurile care se straduiesc sa nu planga la ceremonia nuptiala sunt cele mai caraghioase, crede Reynolds. Cand toata investitia de timp, energie, bani si emotii se reduce la grimase ridicole si cenzura sentimentelor, succesul nuntii este umbrit.

Specialistul indeamna cuplurile sa isi exprime emotiile nestingherit, chiar si prin lacrimi. Un mire emotionat va convinge intotdeauna invitatii ca participa la o nunta ca in basme, care merita generozitatea lor!

[[Autor:AdelinaDobrin]]

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului