Nunta

# pahare miri # pahare nunta #nunta #miri

3 modele de pahare pentru miri pe care le vei aprecia!

 

Prima saptamana din vara lui 2019 ne-a adus atat temperaturi ridicate, dar si ploi torentiale, asa cum ne-am obisnuit de ceva timp. Insa, ploile nu ar trebui sa ne strice planurile pentru vara, mai ales daca acestea implica petreceri de tot felul. Si pentru ca stim cu totii ca la 1 iunie nu este doar ziua copilului, ci se deschide oficial si sezonul nuntilor, probabil o sa participati si voi la o nunta cat de curand, fie in calitate de invitat, fie chiar de viitor mire sau mireasa.

Daca va casatoriti in perioada imediat urmatoare, probabil emotiile au ajuns la punctul maxim si pregatirile deja sunt pe ultima suta de metri. Ati ales deja tot ce ati avut nevoie, mai raman doar micile detalii ce trebuie stabilite cu maxim o saptamana inainte de nunta. Asa ar fi ideal, insa daca totusi va mai ganditi la anumite lucruri si vreti sa le schimbati, nu este problema, pentru ca in ziua de astazi puteti apela chiar si la un magazin online care o sa va livreze totul la timp.

Printre lucrurile pe care mirii tind sa le lase pe ultima suta de metri se afla si detaliile la care poate multi nu sunt atenti, insa care cu siguranta fac diferenta. Anumite decoratiuni sau marturii deosebite pentru invitati, poate noi preparate in meniu, un candy-bar, unele activitati pe care mirii vor sa le includa in programul petrecerii astfel incat toti invitatii sa se simta bine si asa mai departe.

Iar printre acestea se numara si pahare pentru miri. Poate o sa va intrebati daca sunt cu adevarat necesare si daca vor face o diferenta. Ei bine, paharele decorate pentru miri sunt cu adevarat speciale si cu siguranta cei doi proaspat insuratei se vor bucura de aspectul lor. Si sa nu mai mentionam ca vor arata foarte bine si in poze.

Puteti sa alegeti dintre o multime de modele disponibile pe piata, le puteti comanda chiar si online, iar in continuare o sa va prezentam trei dintre modelele noastre preferate, dintre care speram ca veti alege paharele pentru nunta voastra.

Daca vreti sa va bucurati de pahare de calitate, care sa devina o amintire frumoasa, va recomandam Pahare Cristal argintiu. Acestea sunt realizate din cristal Bohemia, sunt superb pictate si decorate cu pietre si cu funde. Se potrivesc unor nunti in care eleganta este cuvantul de baza.

Unele dintre cele mai populare pahare pentru miri sunt acestea: Pahare Tull alb perle. Sunt pahar foarte frumos decorate, care imita rochia de mireasa si costumul de mire. Bineinteles aceste pahare pot fi comandate si pentru nasi, pentru ca si ei pot avea paharele lor festive. Paharele sunt imbracate cu snur satinat, decorate cu tulle, perlute, pietre, funde si papion.

Modele populare de pahare pentru miri sunt si cele decorate cu fulgi. Puteti alege dintr-o gama variata de culori si trebuie sa recunoasteti ca arata interesant. Sunt asemanatoare celor decorate cu tull, insa fiecare model are eleganta lui.

Speram ca v-au fost pe plac aceste recomandari si ca o sa alegeti astfel de pahare la nunta voastra!

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare