Iubiri celebre

#iubire fara prejudecati #Keely Shaye Smith #iubiri celebre #pierce brosnan #relatie #iubire

Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith, iubire dincolo de prejudecati

Sotia lui nu arata precum super actritele care i-au fost alaturi in filme, insa Pierce Brosnan este indragostit pana peste urechi de Keely Shaye Smith. Fostul Agent 007 este fericit alaturi de consoarta sa, care i-a fost alaturi in cele mai grele incercari ale vietii.

Se tin de mana in public, se rasfata cu gesturi tandre si chiar se saruta in vazul lumii fara niciun fel de menajamente. "Apartin unei singure femei! Pot sa joc orice rol, dar eu si Keely stim ca ceea ce muncesc este fantezie, si nu realitate, iar seara, cand ma intorc de la munca, ma duc la cea pe care-o iubesc", spune actorul.

Sursa foto: galleryhip.com

O frumoasa declaratie de dragoste de care nu multe femei au parte. Carcotasii ar putea spune ca iubirea e oarba, tinand cont ca doamna Brosnan nu are tocmai formele ideale si ca actorul, dorit de atatea femei, ar fi putut avea alaturi unele dintre cele mai frumoase fotomodele.

Sursa foto: purepeople.com

Chiar daca dupa nasterea celor doi copii ai cuplului, Keely nu a putut scapa de kilogramele in plus si a ramas cu forme mai mult decat generoase, asta nu l-a impiedicat pe Pierce sa o iubeasca la fel de mult ca atunci cand a cunoscut-o si cand arata superb!

"Sunt norocos ca am gasit dragostea din nou"

Sursa foto: zimbio.com

Cei doi sunt de nedespartit. Keely a fost cea care l-a ajutat sa treaca peste cele mai grele hopuri din viata: pierderea primei sotii si a fiicei sale din acea casatorie, ambele doborate de cancer ovarian. "Sunt norocos ca am gasit dragostea din nou. Ea imi intelege sentimentele profunde", a povestit actorul irlandez, potrivit click.ro. "Este foarte greu sa vorbesti cu cineva despre moarte. Ea stie sa abordeze acest subiect delicat si plange impreuna cu mine, dimineata, la o ceasca de ceai", mai spune Brosnan.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Pierce Brosnan s-a casatorit cu Keely Shaye Smith la 4 august 2001, dar sunt impreuna de 20 de ani. Au doi copii, unul de 18 si unul de 14 ani. "Am fost binecuvantat sa-mi gasesc sufletul-pereche si ea este singura femeie din viata mea", a mai spus barbatul, devenit in urma rolurilor sale idolul multor femei.

Sursa foto principala: pagesix.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului