Iubiri celebre

#Felipe al VI-lea #iubiri celebre #povesti de dragoste # printul Felipe #Letizia #printesa Letizia

Love story la palat. Cum l-a cucerit ziarista Letizia pe "Printul Playboy"

De anul trecut, Spania are un alt rege si o alta regina. Felipe al VI-lea a urcat pe tron in locul tatalui sau, iar Letizia, sotia sa, a devenit regina. Povestea de dragoste dintre cei doi, care dureaza de mai bine de 11 ani, seamana cu scenariul unei telenovele, insa a facut din cei doi un cuplu extrem de indragit.

Regele Felipe are acum 46 de ani, dar pana sa o intalneasca pe Letizia, cu patru ani mai tanara ca el, nu a fost deloc usa de biserica. Se spune ca prin patul lui au trecut numeroase femei, de la membre ale artistocratiei din Spania, la modele de lenjerie intima.

Sursa foto: gloriabendita-mmm.blogspot.com

Doar pana in 2002, cand intalnit-o pe Letizia Ortiz. Jurnalista lucra la un material despre scurgerile de petrol din nordul Spaniei, iar Felipe se afla acolo din partea familiei regale.

Sursa foto: popsugar.com

Femeie puternica, independenta, hotarata, Letizia l-a cucerit pe loc pe "Don Juanul" Felipe. S-au indragostit pe loc, apoi a urmat o relatie departe de ochii lumii, pana in noiembrie 2003 cand, imediat ce frumoasa Letizia isi dadea demisia de pe postul de prezentator la CNN, urma anuntul logodnei.

Opozitia familiei

Sursa foto: popsugar.com

Relatia nu a fost privita cu ochi buni de cel care pe atunci ocupa tronul Spaniei. Juan Carlos a incercat sa se opuna, crezand ca Letizia este doar una din multele femei dupa care fiului sau i s-au aprins calcaiele. In plus, era si o femeie divortata - Letitia fusese casatorita civil cu un fost profesor din facultate -, provenea din clasa de mijloc si nu avea nicio legatura cu aristocratia spaniola.

Sursa foto: m.forocoches.com

Felipe era insa alt om de cand o cunoscuse. Indragostit pana peste cap, relatia cu Letizia avea sa il transforme radical. "Spiritul lui Felipe s-a deschis multumita Letiziei", scria autorul Andrew Morton in cartea lui despre monarhia spaniola, publicata in 2013. Afirmatia e in asentimentul spaniolilor, care o lauda pe Letizia pentru imaginea de femeie moderna cu care a pasit in palat, dandu-i o noua viata.

Sursa foto: express.co.uk

Felipe si Letizia si-au casatorit in 2004 si, iata ca, dupa 11 ani, cuplul caruia multi nu ii dadeau nicio sansa rezista cu succes si este una dintre cele mai solide familii regale.

Sursa foto: diariofemenino.com

Au impreuna doua fete, Leonor, in varsta de 9 ani, si Sofia, de 8 ani, si par la fel de indragostiti ca in prima zi. "Rolul meu este sa fiu suport, sprijin, sfatuitor si echilibru pentru Felipe si pentru fiicele mele. Sa-i ajut pe ei si pe toti cei pe care eu ii pot ajuta. Asta inseamna sa fii Regina Spaniei", a spus anul trecut Letizia, cu ocazia incoronarii.

Sursa foto principala: worldincanada.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare