Iubiri celebre

#povesti de dragoste vedete #relatii perfecte #iubire de poveste #brad pitt #angelina jolie #povesti de dragoste incredibile #povesti de dragoste

Iubire de poveste. Angelina si Brad Pitt, dovada ca exista relatii perfecte

Precum scenariul unui film de dragoste. Asa poate fi descrisa pe scurt relatia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. O iubire care a trecut dincolo de orice bariere, care a reusit sa depaseasca toate obstacolele.

Din prizoniera drogurilor, o femeie stralucitoare

Sursa foto: nypost.com

Mai bine de 10 ani au trecut de la filmarile pentru "Mr & Mrs Smith", cand Angelina si Brad s-au indragostit iremediabil. O iubire nascuta pe platourile de la Hollywood careia nimeni nu i-a dat nicio sansa.

Sursa foto: nydailynews.com

Angelina divortase de curand de actorul Billy Bob Thornton. Ducea o viata dezordonata. Experimentase episoade de lesbianism si sado-masochism, depresii inecate in alcool si droguri, patimi intretinute si de cel care ii fusese pana nu demult sot.

Sursa foto: closermag.fr

Brad era casatorit la randul lui de cativa ani buni cu actrita Jennifer Aniston. Erau un cuplu frumos care nu trada ceea ce avea sa se intample. Insa Cupidon a lovit cand nimeni nu se astepta, iar Brad s-a dovedit ancora de salvare a Angelinei din perioada intunecata care ii marcase viata.

Sursa foto: movienews.ro

"Nu stiam prea multe despre Brad si viata lui personala atunci cand l-am intalnit. Dar era clar ca are langa el o persoana pe care o iubea si o respecta", a declarat Jolie intr-un interviu pentru "Vogue". "Brad a fost o mare surpriza pentru mine. Era o persoana cu totul diferita fata de cum il prezenta mass-media. In scurt timp, am ajuns sa facem o multime de lucruri nebunesti, totul s-a intamplat dintr-odata. Ma trezeam dimineata si-mi spuneam: «Doamne, abia astept sa ajung la lucru»", a marturisit Jolie.

Sursa foto: mirror.co.uk

A urmat divortul lui Brad, in 2005, apoi o iubire demna de povestit copiilor. Brad a fost cel care a transformat-o pe Angelina in femeia stralucitoare si puternica de azi, cea care reuseste sa aiba grija de sase copii, dintre care trei adoptati, in timp ce isi continua atat cariera de actrita, cat si lupta pentru apararea copiilor si femeilor din zonele afectate de razboi.

Impreuna la bine si la greu

Sursa foto: taraguerardsoiree.com

Brad i-a fost alaturi si in urma cu doi ani, atunci cand Angelina a fost nevoita sa sufere o operatie de dubla mastectomie, cauzata de un cancer la san. Si pentru ca si-au dovedit ca pot fi impreuna atat la bine, cat si la greu, Angelina si Brad s-au casatorit anul trecut.

Sursa foto: gopixpic.com

A fost una dintre cele mai delicate nunti cu putinta. La ceremonia care a avut loc in capela unui castel din Franta, "Domnul si Doamna Smith" au devenit "Domnul si Doamna Pitt", in prezenta a doar 20 de persoane, rude si prieteni extrem de apropiati.

Sursa foto principala: wouldu.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului