Iubiri celebre

#casatorie Elena Carstea # Glenn Muttart #elena carstea

Elena Carstea si Glenn Muttart, o poveste de dragoste care a inceput pe internet

Elena Carstea si cel de-al doilea sot al cantaretei, Glenn Muttart, sunt exemplul clar ca relatiile infiripate pe internet au sanse de reusita! Cei doi sunt casatoriti de peste 10 ani si mai fericiti ca oricand!

 „Ne-am cunoscut pe internet… pe drum… pe traiectorie. Cu totul intamplator. si, mai intai, am vorbit mult online amandoi. Am vorbit o gramada, dar el m-a invitat sa merg acolo si am zis: „Ok, hai ca vin”. si, la al doilea drum pe care l-am facut la el, nu m-a mai lasat sa plec. A zis sa raman acolo. si m-a cerut de nevasta dupa o saptamana. Vorbesc serios! Iar eu am zis Da, pentru ca… zambea foarte dragut. M-am indragostit de gropitele lui. E scump, e un om foarte-foarte in banca lui. Sotul meu e un om foarte dragut”, a declarat cantareata pentru revistatango.ro.

 „Ne-am casatorit in toamna lui 2006, deci avem ceva ani de casatorie… Am invatat sa ne menajam unul pe celalalt. Daca eu nu am chef sa spal vasele, spala el. Daca el nu are chef, fac eu… Deci ne menajam tot timpul unul pe celalalt. Glenn imi aduce flori tot timpul, face niste chestii foarte dragute. Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez si mai mult gesturile lui. imi aduce flori aproape in fiecare saptamana, ma mai scoate in oras. Mai vine de la serviciu si spune: „Hai, acum mergem la masa” sau mai stiu eu te miri pe unde. si le iubeste pe fete. Pentru mine asta e cel mai important”, a povestit vedeta.

 „Am facut nunta si am imbracat rochie de mireasa, dar nu am fost la biserica. Am facut cununia si am fost la Gradina Botanica, insa nu ne-am casatorit in biserica si nu am trecut la nicio religie. El e catolic, eu sunt ortodoxa, dar acum ne ducem la ambele biserici. Suntem foarte liberi la minte. Ne ducem unde ne e bine. Si uneori chiar daca nu ajung la biserica, tot mai aprind o lumanare sau o candela. Sau il sun pe preotul meu din Romania, care mi-e prieten de 20 de ani”, a incheiat Elena Carstea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare