Iubiri celebre

# Olivia Steer poveste de dragoste # Andi Moisescu casatorie #andi moisescu #olivia steer

Andi Moisescu si Olivia Steer, o poveste de dragoste care a inceput in Ajunul Craciunului

Andi Moisescu si Olivia Steer s-au cunoscut in urma cu 15 ani, mai exact in Ajunul Craciunului. Cei doi sunt extrem de discreti in ceea ce priveste viata lor personala. Cea care a vorbit despre inceputul relatiei lor a fost Olivia Steer.

“M-am intalnit cu Andi in 2002, in Ajunul Craciunului, o intalnire pusa la cale de el impreuna cu un amic comun, fara sa am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii nostri, fara sa intuiesc vreo idila. Am plecat apoi la Targu Mures, la sora mea, iar el - in Spania. A revenit cu telefoane si mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar dupa vacanta ne-am revazut. Am trait tot timpul acesta cu impresia ca el e prins intr-o relatie serioasa, cu perspective, asa ca - dupa cum spuneam - nu intrevedeam altceva decat o amicitie placuta. La urmatoarea intalnire, mi-a povestit de el, de fosta relatie, de familia lui, de obiceiuri si hobby-uri, practic s-a asigurat ca aflu tot ce trebuie sa stii despre un om care vrea sa-ti devina apropiat. Am descoperit atunci ca avem multe in comun, ca suntem singuri amandoi si ca ne placeam foarte tare. Tatonarile s-au intins pe cateva luni, pana sa abdicam in fata evidentei: ne placeam prea mult. Eram atat de precauti amandoi sa nu ne pripim, astfel ca ne-am descoperit dragostea cu rabdare si atentie, n-am sarit cu capul inainte intr-o relatie, n-am ars etape. Cand m-a cerut de sotie, eram amandoi - dupa indelungi perioade de instrospectie - edificati: stiam ce vrem, stiam ce facem. Ma bucur sa am o familie atat de frumoasa. Ma bucur sa am doi copii sanatosi si veseli mereu, un sot minunat si o viata de familie insorita. Sunt achizitii la care lucrez zi de zi", a declarat Olivia Steer pentru acasatv.ro, in urma cu 6 ani.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului