Dragoste

#manierat #inteligent #increzator #romantic #punctual #rebel #misterios #artist #barbat #cuplu

Tipuri de barbati carora femeile nu le pot rezista

Femeile sunt dificile, iar cand vine vorba de barbati, pretentiile acestora sunt adesea de neinteles. Barbatul ideal trebuie sa fie romantic, dar inteligent, carismatic, dar misterios, spontan insa responsabil, rebel, dar manierat. Daca te-ai pierdut printre atatea caracteristici, nu te nelinisti. Iata cateva tipuri care iti pot folosi drept sursa de inspiratie. Ia de la fiecare tot ce este mai bun si surprinde-ti partenera.

 

 

 

Tipul 1. Romanticul

Este barbatul care se va uita intotdeauna in ochii ei si ii va spune cat de frumoasa este. Ii aduce flori fara vreun motiv anume si stie sa ii lase pe perna un biletel cu “te iubesc” inainte de a pleca la serviciu. Ii trimite sms-uri spontane doar pentru a-i spune ca se gandeste la ea. Replicile lui par intotdeauna desprinse din romane de dragoste sau dintre cele mai rafinate poezii.

Nu e de mirare ca femeile il considera pe un astfel de barbat o specie pe cale de disparitie. Un om ca acesta o face sa se simta apreciata, iar faptul ca ii arata costant cat de mult o iubeste, o determina sa isi exprime liber sentimentele si sa daruiasca, la randul ei, gesturi pline de tandrete.

Tips: Surprinde-ti partenera cu un pranz romantic, trimite-i la serviciu un buchet imens de flori sau sopteste-i la ureche dis-de-dimineata cat de mult o iubesti. 

Tipul 2. Increzatorul

Detine intotdeauna controlul asupra situatiei si este sigur pe fortele proprii. Este atat de increzator incat , intr-o relatie, nu se simte gelos pe barbatii care trag cu ochiul la partenera lui, stiind ca acestia nu ii vor ajunge niciodata nici macar la degetul mic. De aceea, femeia din viata lui are libertate totala de a se intalni cu colegii de serviciu sau cu prietenii ei; barbatul increzator mizeaza pe aura impunatoare care il inconjoara si pe controlul pe care il detine in tot ceea ce face.

Femeile sunt atrase de un barbat puternic, care ia decizii cu usurinta si stie sa se descurce in situatii-limita. Acesta ia chipul “salvatorului” de care orice femeie are nevoie, la un moment dat, in viata ei.

Tips: Daca pana acum ea lua deciziile in ceea ce priveste copiii, datoriile fnanciare sau obligatiile pe care le mai aveati, incearca sa ii dai o mana de ajutor. Las-o sa iasa cu prietenele in oras si arata-i ca ai incredere in ea, dar si in fortele proprii. 

Tipul 3. Artistul

Barbatul cu suflet de artist traieste viata la maxim. Face tot ceea ce ii place, fara un program anume, fara a tine cont de reguli sau conventii. Cuvantul care il defineste este spontaneitatea. Un spirit liber, impresioneaza reprezentantele sexului frumos compunandu-le un cantec sau realizandu-le portretul.

Artistul stie sa faca orice femeie sa se simta speciala. In sfarsit, ea este muza lui, cea care reprezinta absolutul si datorita careia isi gaseste sursa de inspiratie. Creativitatea ii este completata de spiritul rebel, carisma si inteligenta, iar modul lui de a se purta cu o femeie ii aduce reprezentantele sexului frumos la picioare.

Tips: Ia-o de mana, urcati-va in masina si mergeti unde vedeti cu ochii. Organizeaza un picnic in doi, iar la lasarea serii, spune-i cat de mult te inspira in tot ceea ce faci. 

Tipul 4. “Baiatul rau”

Casa ii este motocicleta pe care o conduce cu indrazneala. Intotdeauna porneste catre o noua aventura, fara a se preocupa prea mult de consecinte. Responsabilitatea este ultima pe lista calitatilor sale, fiind dispus oricand sa plece de la munca pentru a se intalni cu baietii in oras.

De ce este irezistibil? Pentru ca fiecare isi doreste, la un moment dat, un strop de indrazneala, iar barbatul rebel este exact ceea ce are nevoie pentru a iesi din cotidian. Alaturi de el nu ai cum sa te plictisesti si toate grijile din lume dispar. Acesta stie sa aduca prospetime intr-o relatie, iar orice femeie spera ca ea va fi aceea care il va aseza la casa lui.

Tips: Sparge conventiile! Un pic de sport extrem v-ar putea scoate din cotidian. Invinge-ti limitele si, impreuna cu partenera, fa ceva la care nici macar nu ai fi avut curajul sa te gandesti.

Tipul 5. Inteligentul

Stie cum sa te stimuleze intelectual si initiaza conversatii care se dovedesc a fi o combinatie fericita de umor si inteligenta. Cu toate acestea, nu te plictiseste niciodata, pentru ca te face sa razi, prezentand glume de calitate.

Poate ca, la prima vedere, artistul sau rebelul atrag prin spontaneitate si spirit de aventura, insa pe termen lung, femeile au nevoie de cineva care sa le mentina interesul. In momentul in care aventura si focul primilor intalniri dispare, intelectualul isi intra in drepturi cu ingredientele care mentin farmecul unei relatii in timp: intelegere, umor, un partener de discutii pe care te poti baza.

Tips: Incearca sa afli mai multe despre domeniile care o pasioneaza. Surprinde-o cu discutiile legate de temele ei preferate. 

Tipul 6. Manieratul

Punctual, imbracat la patru ace sau cel putin adecvat oricarei ocazii, el stie intotdeaua ca una dintre caile prin care poate ajunge la inima unei femei este eticheta. Barbatul manierat deschide usa pentru a-si lasa partenera sa intre sau sa iasa prima, ii trage scaunul inainte de a lua loc la masa si este intotdeauna punctual. Se intereseaza permanent de preferintele si dorintele ei si nu uita sa isi exprime grija pentru nevoile acesteia.

Tipul barbatului manierat reprezinta acel barbat dupa care femeile, ajunse la maturitate si dezamagite deja de artistul boem sau de baiatul rau, suspina si il apreciaza cu atat mai mult. Eleganta acestuia vine parca dintr-un timp in care grija pentru partenera era o prioritate pentru orice barbat.

Tips: Sun-o si invit-o in oras. Fii punctual, ia-o din fata casei, nu dintr-un loc prestabilit, si du-o intr-un restaurant elegant. Nu uita sa respecti toate regulile de bune maniere . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare