Dragoste

#casatorie #cerere #logodna #inel

Inelul de logodna si cererea in casatorie

Vrei ca iubita ta sa aiba parte de o cerere in casatorie spectaculoasa si un inel de logodna cat mai unic si special? Da, cu totii ne dorim asta, dar cand stam sa ne gandim de cate detalii trebuie sa avem grija, ne cam ia durerea de cap.

Eu am trecut prin acest pas si vreau sa va impartasesc si voua aceasta experienta, sa va “instruiesc” cat se poate de bine si sa va ajut si pe voi sa le faceti fericite pe domnisoare speciale din viata voastra.

In primul rand, trebuie sa incepem cu alegerea inelului. Aici trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte importante, mai ales pentru ca nu vrei sa o duci pe ea sa isi aleaga inelul, ci vrei sa fie surpriza.

Gaseste complici pentru a afla detaliile

Iti dai seama ca nu poti sa te duci la magazin, pur si simplu, si sa alegi un inel care iti place tie. Trebuie sa ai in vedere, in primul rand, gusturile ei. Roag-o pe prietena cea mai buna/sora sau mama iubitei tale sa te ajute, sa iti fie complice. In primul rand, misiunea lor este sa afle ce model o incanta pe iubita ta si ce piatra iti doreste, cat de mare sau mica sa fie (nu uita sa le spui ca acest lucru trebuie pastrat secret).

Roag-o pe sora ei sa o duca prin magazine si sa fie atenta la inelele care ii plac. De asemenea, poti gasi aici ateva poze pe care le poti da complicei sa i le arate iubitei tale.

Marimea inelului

Da, stiu ca e greu si ca habar nu ai ce marime poarta, insa te descurci tu. Iata un mod de a afla acest detaliu: ia un inel pe care il poarta pe degetul cu pricina, pune-l pe degetul tau mic si fa-ti semn pana unde intra. In cazul in care gresesti putin marimea, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca se poate modifica foarte repede si ieftin la un bijutier.

Culoarea metalului

Ii place aurul galben, aurul alb? Uita-te cu atentie in caseta ei cu bijuterii si vezi care metal predomina? Nu cumpara ce iti place tie, ci cumpara ce poarta ea, mai ales ca e vorba despre un inel pe care il va purta toata viata.

Cum sa faci marea cerere

Acum ca ai facut rost de inelul perfect, urmeaza pasul 2: cererea.

Trebuie sa te gandesti foarte bine ce ii place – daca are o personalitate exotica, poti organiza o excursie intr-o tara calda, pe o insula si daca nu vrei sa faci cererea in mod traditional (in genunchi, in fata ei) poti recurge la un mic truc. Ascunde inelul in nisip si da-i indicii pentru a-l gasi (3 pasi la stanga, 10 inainte, 6 pasi dreapta).

Daca este o fire romantica, ii poti strecura inelul intr-o cupa de sampanie. Nu ai nevoie de niciun pretext – spune-i doar ca vrei sa fie o seara deosebita si ca iti doresti sa ciocniti cate un pahar de sampanie.

Fara indoiala o sa fie extrem de suprinsa si incantata de o asemenea cerere.

Inca o idee interesanta este aceea de a pune un semn de circulatie pe un drum pe care ai sa o duci ulterior. Ideea este ca aici ai un pic de muncit, insa efectul este garantat.
 

Mult succes si... sa fie intr-un ceas bun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare