Dragoste

# old skipper # cadou cupluri #cadou perfect #cadou

Un cadou perfect pentru cupluri – bratarile Old Skipper

In perioada lunii decembrie toata lumea traieste agitat. Este luna cadourilor, acea perioada din an cand totul roieste in jurul ideii de a alege un cadou potrivit pentru cei din jur. Ce alegi insa pentru a surprinde pe partener? Ce poti sa ii oferi incat sa fie wow si potrivit? O bratara de la Old Skipper poate fi un raspuns potrivit.

 

Pentru cei care inca nu cunosc brandul Old Skipper trebuie spus ca este vorba de colectii de accesorii lucrate manual din franghie nautica, de un generos magazin virtual ce include bratari din piele, potrivite pentru barbati si femei deopotriva. Sunt unisex si inglobeaza concepte dintre cele mai indragite – dragostea de mare, de bun gust si stil original.

Orice cadou handmade pare sa fie apreciat, prin insasi conceptul ce sta la baza crearii lui. Asta denota cata atentie ai investit in alegerea cadoului potrivit.

Stiai ca bratarile Old Skipper sunt lucrate manual? Acestea au impletituri unice si reprezinta fara indoiala o idee inspirata de cadou. Impletesc la propriu si la figurat materiale si texturi, culori si concepte ce rezulta in stiluri unice de bratari. Dintre toate tipurile de accesorii, acestea sunt si cele mai populare, potrivite deopotriva barbatilor si femeilor, astfel ca daca ai in minte sa potrivesti ceea ce purtati, ai sansa perfecta cu optiunile disponibile la Old Skipper.

Bratarile din piele

Din punct de vedere al stilului, bratarile din piele sunt o expresie a celor puternici si curajosi, un astfel de material etalat la mana in calitate de accesoriu, fiind o aparitie inedita. Pe unii ii duce cu gandul la stilul rock, insa in cazul celor de la Old Skipper este vorba de rafinament, despre o altfel de abordare pentru eleganta masculina. Dar si feminine, de ce nu!

Astfel de bratari sunt un accent deosebit la orice tip de tinuta. Atrag atentia indeosebi privind tipul de material sau prin combinatia acestora – vei descoperi in colectia de bratari piele barbati modele ce impletesc pielea cu franghie nautica, completandu-se una pe alta si punand in valoare arta creativa a imbinarii, puterea expresiva a culorilor si stilul unic al bratarilor.

Un alt aspect pentru care bratarile din piele se recomanda de la sine se refera la stilul atemporal. Pur si simplu acestea sunt mereu la moda, se inventeaza si nu uita sa puna in valoare purtatorul. O completare a tinutei este mereu o provocare intrucat poti face o alegere care inseamna prea multa culoare, una care nu aduce un contribut al imaginii sau intocmai acel ceva care pune accentul cum trebuie si unde trebuie pentru a fi chic. Ei bine, bratara de piele nu poate trece neobservata si are intocmai acest efect.

Recomandari

Pentru un barbat modern si atipic ai putea opta pentru stilul Cervino, din piele maro cu tonuri de culoare combinate. Pentru cei cu gusturi clasice un stil simplist poate fi o varianta optima, cum este Cyma sau Coral. Iar la polul opus este bratara viu colorata, Edox, precum si cele cu doua randuri de piele ce infasoara incheietura mainii.

O alta varianta interesanta este reprezentata de bratari nautice femei, pentru cele care duc dorul de mare si sunt mari fani ai stilului estival. Acestea sunt in egala masura potrivite spre a fi purtate si de catre barbati. Vin intr-o varietate de culori si cu franghie impletita intr-un mod unic de fiecare data. Se completeaza cu brida sau ancora ca sistem de inchidere si desigur cu tot felul de accesorii sofisticate precum sunt charm-urile.

Orice bratara de la Old Skipper readuce in lumina importanta accesoriilor. Acestea nu sunt de neglijat si in lumea in care suntem practic obositi de atat de multe optiuni ne mai ramane sa alegem cu grija acel stil calitativ si de bun gust. Asadar, astfel de bratari sunt impachetate atent, vin cu garantia ce demonstreaza rezistenta acestora si faptul ca sunt un mix de elemente ce vor incanta purtatorul mult timp de acum inainte. O garantie de 6 luni este poate inca o dovada a faptului ca aici ai facut o alegere inspirata.

De ce Old Skipper

Pentru ca iti pune la indemana o solutie originala a bratarilor, cu sanse de a surprinde pe destinatar.

Pentru ca puteti purta amandoi acelasi gen de bratara fara sa para ceva prea mult, prea exagerat sau prea feminin pentru el.

Pentru ca Old Skipper este unic producator pentru bratarile din piele si prin alegerea facuta iti asiguri astfel si nota de originalitate a cadoului. Anul acesta ai sansa sa il surprinzi cu adevarat!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii