Dragoste

#romani copii #romani casatorie

Tot mai multi romani se casatoresc si fac copii

Romanii isi doresc din ce in ce mai mult sa-si intemeieze o familie. Datele Institutului National de Statistica (INS), in ultima luna de vara a acestui an au venit pe lume cu 511 bebelusi mai mult decat in luna precedenta, inregistrandu-se astfel 21.051 nasteri.

In august 2014, numarul nou-nascutilor a fost mai mare cu 5.151. Mai mult decat atat, numarul cuplurilor care si-au unit destinele a fost cu 4.900 mai mare decat in iulie, insa mai mic decat cel din aceeasi perioada a anului trecut.

“Sporul natural a fost pozitiv in luna august, de 1.774 persoane (nascutii-vii avand un excedent fata de decedati), la fel ca in luna iulie. Numarul deceselor copiilor cu varsta sub 1 an, inregistrate in luna august a fost de 122, in scadere cu 15 fata de luna iulie 2015 (137 decedati sub 1 an)", se arata intr-un comunicat de presa al INS.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului