Dragoste

#femeia adorata de barbati #relatii #femeie #barbati

Tipul de femeie care ii face pe barbati sa-si piarda mintile. Tu esti asa?

Orice barbat isi doreste alaturi o femeie inteligenta, care sa castige bine si sa arate ca scoasa din revista! Asta este conceptia generala, dar este total eronata.

Potrivit unui studiu realizat de elitedaily.com, pe un esantion de 121 de persoane, barbatii considera femeile inteligente ca fiind problematice. Se pare ca barbatii nu isi doresc alaturi o femei frumoasa, dar nici una inteligenta sau independenta, ci mai degrada una mediocra.

Ce femei prefera barbatii de succes

Barbatii de succes cu cariere infloritoare nu isi doresc alaturi o femeie care sa le semene si care sa-si dedice foarte mult timp jobului. Acestia isi doresc alaturi femei care sa puna pe primul plan viata de familie.

Esti o femeie de succes? Cauta un barbat "de casa"

O femeie de succes, care are o cariera infloritoare, poate ramane singura daca nu isi seteaza teluri mai... joase. Daca vor o viata de familie acestea trebuie sa opteze pentru barbati mediocri, care sa le admire si sa le sustina in tot ceea ce fac. In plus, se pare ca acest gen de barbati sunt perfecti pentru a se ocupa de casa, gatesc si pot creste cu succes copiii, in timp ce femeia se ocupa de cariera.

Sursa foto: wereblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului