Dragoste

#cadouri #surprize #aniversare #iubit #sot

Surprize inedite pentru ziua de nastere a partenerului tau

Se apropie ziua de nastere a partenerului tau si te-ai saturat sa il "surprinzi" cu parfumul preferat si o iesire la restaurant alaturi de cativa prieteni? Anul acesta, pregateste-i cateva surprize pe care nu le poate anticipa nici in cele mai creative vise ale sale. Ai la indemana numeroase surprize inedite prin care sa ii urezi "La Multi Ani" in cele mai inspirate moduri!

Ziua de nastere a partenerului nu poate fi decat un prilej excelent de a-l face fericit, dar si de a-i demonstra ca ai toata disponibilitatea sa ii faci surprize inedite cu ocazia aniversarii sale.

Excursia-surpriza

Daca ii plac calatoriile si evadarile periodice din rutina, pune la cale o excursie-surpriza in doi. Fa plinul rezervorului la masina, pregateste in secret bagajele si cateva gustari, un termos plin cu cafea aburinta si, cel mai important, nu te gandi la ce itinerar ati putea urma!

In dimineata zilei sale de nastere, provoaca-ti sarbatoritul la o calatorie spontana, fara o destinatie prestabilita. Va fi o aventura de care va veti aminti, peste ani, cu cea mai mare placere.

Cadoul neasteptat

Stii ca isi doreste un anumit lucru foarte, foarte, foarte mult, insa nu si-l cumpara singur, pentru ca are alte prioritati materiale de fiecare data? Chiar daca poate sa presupuna o investitie destul de mare (pe care nici el nu se asteapta sa o faci), un cadou de acest tip ii va aduce o bucurie de nemasurat in bani.

Fa un imprumut sau economiseste din timp, expresia de pe fata lui iti va recompensa tot efortul.

Cadoul hand-made

In cazul in care partenerul tau este o fire boema, care apreciaza originalitatea si mesajele spirituale, un cadou hand-made poate fi surpriza care sa il emotioneze cel mai tare de ziua lui. Pana la urma, un mod personalizat de a-ti transmite iubirea nu poate fi egalat niciodata de achizitionarea unui produs in 5 minute, de la magazin. Iata cateva idei:
 

  • un CD cu muzica lui preferata
  • obiecte imprimate cu fotografiile voastre
  • un mesaj romantic, scris pe un papirus, introdus intr-o sticla
  • o mapa de laptop/tableta/iphone personalizata cu stickere, poze sau texte amuzante

Seara romantica

Ziua lui de nastere cade in timpul saptamanii anul acesta? Atunci va veti intalni abia seara, cand amandoi sunteti prea obositi sa iesiti in oras. Invoieste-te de la serviciu cateva ore, pregateste o cina delicioasa si un tort facut in casa, pune o sampanie la rece, apoi asteapta-l intr-o lenjerie intima atragatoare, gata sa ii canti "La Multi Ani" si sa ii arati cat de mult il iubesti!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului