Dragoste

#dragoste #cuplu #inceput relatie #tatonari

Sunteti inca in tatonari? 6 gesturi si intrebari pe care sa le evitati inainte de a deveni un cuplu

Tocmai ai intalnit o persoana cu care crezi ca poti forma un cuplu frumos, dar lucrurile dintre voi inca nu sunt foarte clare? Sunteti inca in perioada tatonarilor si incercati sa va dati seama daca merita sa investiti sentimente si timp in aceasta relatie? Acesta este mersul normal al lucrurilor, iar daca va doriti cu adevarat sa deveniti un cuplu, trebuie sa aveti grija la comportamentul vostru.

In etapa tatonarilor, in care incercati sa va seduceti, orice gest gresit poate pune capat relatiei, de aceea nu ar trebui sa grabiti desfasurarea evenimentelor, ci ar trebui sa lasati lucrurile sa decurga de la sine. Sunt cateva gesturi si intrebari pe care ar fi bine sa le evitati inainte de a deveni un cuplu, daca nu va doriti ca partenerul sa fuga de voi.


Intrebari interzise:

1. Ce salariu ai?

Pana cand nu deveniti un cuplu, nu ar trebui sa te intereseze cati bani castiga partenerul, daca are economii sau datorii la banca sau daca se intrevede vreo mostenire de la o ruda. Astfel de intrebari nu ar face altceva decat sa lase impresia ca esti materialist.


2. Cati copii iti doresti?

La inceputul unei relatii, cand inca nu ati devenit un cuplu, ci incercati sa va cunoasteti mai bine prin conversatii lungi online, invitatii la cafea sau ore intregi la telefon, este bine sa eviti intrebarile despre viitor. Nu incerca sa creezi un scenariu in care tu si noul tau partener formati o familie si nici nu il intreba cati copii isi doreste. Este ca si cum i-ai ingradi deja libertatea si ai sari peste niste etape esentiale ale relatiei.


3. Ai vrea sa incerci sexul in 3?

Este imposibil ca in etapa tatonarilor sa nu faceti aluzii sexuale sau chiar sa deschideti un subiect despre sex. Insa este bine sa pastrezi decenta si sa nu iti dezvalui preferintele si fanteziile sexuale atat de devreme. Poti face acest lucru dupa ce deveniti un cuplu si va cunoasteti mai bine. O intrebare de tipul "ai vrea sa incerci sexul in 3" ar putea sa fie prea mult pentru partenerul tau.


Gesturi interzise inainte de a deveni un cuplu:

1. Sa-ti lasi haine acasa la partener – este ca si cum te-ai autoinvita si data viitoare la el, ii invadezi spatiul.

2. Sa-i ceri sa te prezinte prietenilor si parintilor – daca nu cumva el vine cu aceasta propunere, evita sa faci acest gest necugetat.

3. Sa dai buzna in viata lui fara sa-l anunti – chiar daca stii la ce sala de fitness merge sau unde are serviciul, nu-i face vizite fara sa il anunti. In aceasta etapa, gestul tau iti tradeaza disperarea.

Sursa foto: smscs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare