Dragoste

#nume dragoste #dragoste implinita #relatii #cuplu #dragoste

Succesul in dragoste, influentat de numele nostru

O cercetare a psihologilor, sociologilor si altor experti din domeniul stiintelor comportamentale din cadrul Universitatii Queen Mary din Londra arata ca persoanele al caror nume incepe cu litere de la A la M au sanse mai mari de a-si gasi dragostea adevarata.

Studiile au ajunsla concluzia ca daca numele incepe cu una dintre literele de la A la M, este mult mai probabil sa fim observati de straini pe retetele sociale.

Profesorul Khalid Khan, care a condus experimentul social, explica faptul ca timp de secole oamenii au acordat o mare importanta ordinii alfabetice a numelui.

Pe retelele de socializare s-a constatat ca o atentie mai mare este acordata persoanelor a caror nume incepe cu unul dintre primele litere ale alfabetului. Psihologii cred ca acest lucru se datoreaza subconstientului nostru, care isi directioneaza privirea mereu la primii din lista.


 


 


 


 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.