Dragoste

#nume dragoste #dragoste implinita #relatii #cuplu #dragoste

Succesul in dragoste, influentat de numele nostru

O cercetare a psihologilor, sociologilor si altor experti din domeniul stiintelor comportamentale din cadrul Universitatii Queen Mary din Londra arata ca persoanele al caror nume incepe cu litere de la A la M au sanse mai mari de a-si gasi dragostea adevarata.

Studiile au ajunsla concluzia ca daca numele incepe cu una dintre literele de la A la M, este mult mai probabil sa fim observati de straini pe retetele sociale.

Profesorul Khalid Khan, care a condus experimentul social, explica faptul ca timp de secole oamenii au acordat o mare importanta ordinii alfabetice a numelui.

Pe retelele de socializare s-a constatat ca o atentie mai mare este acordata persoanelor a caror nume incepe cu unul dintre primele litere ale alfabetului. Psihologii cred ca acest lucru se datoreaza subconstientului nostru, care isi directioneaza privirea mereu la primii din lista.


 


 


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare