Dragoste

#ziua indragostitilor #valentine's day #dragobete

Singura de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor, sarbatorita ca Valentine's Day in 14 februarie sau ca Dragobete in 24 februarie, poate fi cea mai trista din an daca nu iubesti. Afla cum poti sa treci cu succes peste aceasta zi daca in acest an esti singura.

Multi cred ca pentru Ziua Indragostitilor exista doar doua variante: petreci momente speciale alaturi de persoana iubita sau te indopi cu ciocolata si rupi pozele cu fostul iubit. Ce se intampla insa daca esti singura si nu regreti nimic in aceasta zi?

Daca vrei sa te simti bine singura de Ziua Indragostitilor nu ai niciun motiv care sa te impiedice. Imbratiseaza-ti optimismul si afla care sunt cele mai interesate activitati pentru o Valentine’s Day solo.

 

1  Rasfata-te

 

Daca nu poti sarbatori iubirea pentru barbatul perfect , lasa-te cuprinsa de iubirea de sine si petrece o zi placuta, in care sa te rasfeti.

Orice activitate care iti face placere si de care nu ai timp in general este potrivita. Rasfata-te cu o manichiura la un salon cosmetic sau cu o baie fierbinte acasa.

Shopping-ul este o alta activitate care te poate binedispune, dar daca nu ti-ai revenit inca financiar dupa Sarbatorile de Iarna, poti pur si simplu sa vezi doua sau trei filme cu actorul preferat.

Cumpara-ti un buchet din florile preferate si o cutie de bomboane de ciocolata. Tu stii cel mai bine ce iti place cel mai mult!

 

2  Fii activa

 

Daca nu te simti in dispozitia necesara pentru a te rasfata, ocupa-te de proiectele pe care le tot amani. Organizeaza-ti garderoba sau pune-ti in ordine facturile.

Poti sa te ocupi de cariera in aceasta zi sau poti suna rudele si prietenii cu care nu ai mai vorbit de multa vreme.

 

3  Iubeste un lucru nou

 

Chiar daca jumatatea ta nu se grabeste sa-si faca aparitia, iti poti concentra iubirea asupra unor activitati noi.

Fie ca e vorba de cursuri de dans sau de o reteta noua pentru desert, incearca un lucru nou care ar putea sa-ti faca placere.

 

4  Imparte iubirea

 

Ofera-le celor din jur un moment placut si poate ca ei, la randul lor, vor insenina ziua altcuiva.

Daca vrei sa simti ca ajuti cu mai mult decat atat, poti sa te oferi voluntar pentru un proiect caritabil .

 

5  Petrece alaturi de prietene

 

Valentine’s Day si Dragobetele pot fi o ocazie buna pentru un schimb de cadouri cu prietenele tale "single" sau pentru o seara petrecuta la karaoke.

Puteti stabili impreuna o suma maxima si puteti extrage dintr-o palarie fiecare cate un bilet cu numele alteia, pastrand surpriza pana in momentul in care oferiti cadourile.

Dupa ce v-ati oferit cadourile, puteti iesi impreuna in oras sa sarbatoriti fara barbati prin preajma.

 

6  Reflecta asupra dragostei

 

Chiar daca nu ai parte de iubire acum si nici nu stii daca te vei mai indragosti vreodata, acest lucru se poate intampla cand te astepti mai putin.

Stabileste-ti prioritatile atunci cand vine vorba de barbatul perfect si alege cateva dintre ele la care ai renunta, in cazul in care el va excela in alte domenii.

Indiferent ce alegi sa faci de Ziua Indragostitilor, nu iti inchide telefonul si nu petrece toata ziua in pat. De tine depinde sa ai o zi placuta, in care sa rezolvi lucruri neterminate sau sa incepi altele noi, care te-ar putea ghida catre iubire.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare