Dragoste

#ziua indragostitilor #valentines day #singur ziua indragostitilor

Singur de Ziua Indragostitilor

Tocmai ai reusit sa treci de perioada sarbatorilor de iarna, cand il intalneai peste tot pe Rudolf si cand a trebuit sa faci fata spectacolului obositor de lumina, muzica si culoare. Tocmai cand a trecut si revelionul si ai intrat in programul de zi cu zi, esti bombardat cu emailuri publicitare care te invita sa-ti faci rezervarea urgent pentru Ziua Indragostitilor sau sa-i cumperi iubitei nu stiu ce parfum. Sa fii singur de Ziua Indragostitilor nu este tocmai usor. Intoarce situatia in favoarea ta. Exista in mod cert niste avantaje ale acestei zile, trebuie doar sa le gasesti.

Iata in continuare cateva idei pentru a profita de Ziua Indragostitilor chiar si atunci cand nu ai o relatie.

1 Intalneste-te cu prietenii

Orice barbat are cel putin 2-3 prieteni singuri, dornici sa iasa la o bere sau intr-o discoteca. De ce nu faceti o escapada de 2 zile la schi? Cluburile au usile deschise pentru toata lumea, deoarece distractia nu este un produs destinat numai amorezilor.

2 Fa cumparaturi

Un avantaj real al unui barbat singur il reprezinta partea financiara. El nu va fi obligat sa faca un cadou partenerei sale, mai ales cu o ocazie speciala ca Ziua Indragostitilor cand preturile sunt intotdeauna mai mari. Profita de acest lucru si cumpara-ti ultimul model de iPad sau un alt lucru pe care ti-l doresti de multa vreme si pe care poate nu l-ai putea cumpara daca ai fi intr-o relatie.

3 Rasfata-te cu un masaj

Incearca ceva nou de Ziua Indragostitilor, cum ar fi un masaj. Ar putea sa te surprinda efectele benefice ale unui astfel de tratament asupra intregului corp. Mergi la un karaoke sau incearca un sport extrem . O experienta noua este binevenita daca te scoate din rutina zilnica.

4 Ofera-ti o sansa in dragoste

Daca exista o femeie in viata ta pe care vrei sa o (re)castigi, Ziua Indragostitilor iti ofera pe tava momentul ideal pentru a face un pas in aceasta directie. Nicio femeie nu ramane indiferenta la un gest frumos pe care-l faci pentru ea exact de Valentine's Day sau Dragobete.

Daca nu cunosti pe nimeni, iesi in oras. Sunt destule femei la fel de nemultumite ca trebuie sa treaca prin aceasta zi si care ar fi incantate de compania ta. Ca este o aventura de o seara sau un nou inceput, acest lucru numai tu il poti stii.

5 Profita ca esti singur si ai timp

Profita de timpul pe care il ai la dispozitie acum, cand nu esti solicitat in dreapta si in stanga. Daca exista lucruri pe care tot voiai sa le faci dar nu ai apucat, acum este momentul ideal sa pui in aplicare un proiect sau sa rezolvi o problema.

Fa-ti ordine in lucruri, ocupa-te de o lucrare necesara in casa, viziteaza-ti rudele pe care nu le-ai mai vazut de mult timp. Doar tu stii cum iti poti folosi timpul mai eficient. Daca persoanele care au o relatie se straduiesc sa se bucure de o zi romantica, nu inseamna ca nu existi si tu pe planeta in acea zi. Fa ceva util cu timpul tau liber si vei fi recunoscator atunci cand programul tau va deveni mai aglomerat.

Sursa foto: redpatterndress.buzznet.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare