Dragoste

#telefon #intalnire #loc public #partener virtual #prima intalnire

Sfaturi pentru prima intalnire: 5 moduri sa fii in siguranta!

Niciodata nu poti sti la ce sa te astepti din partea unui potential partener atunci cand il intalnesti pentru prima oara fata in fata. Daca formati deja un cuplu virtual, prima intalnire reala poate fi contrara asteptarilor tale. Nu poti anticipa intotdeauna intentiile lui si nu poti garanta ca stii cine este el cu adevarat. Deoarece "paza buna trece primejdia rea", iata cinci sfaturi menite sa te protejeze la prima intalnire!

1 Vorbiti la telefon inainte

Chiar daca discutiile voastre sunt numai pe chat sau pe e-mail si deja cunosti o multitudine de informatii despre el, nimic nu se compara cu faptul ca ii auzi vocea la telefon. Ii simti inflexiunile vocii si poti sa iei astfel decizii mult mai rationale legate de marea intalnire.

2 Nu ignora semnele premonitoare

Exista posibilitatea sa iti placa aspectul fizic al curtezanului tau. Ai grija sa nu te lasi indusa in eroare de imaginea lui, fii atenta la semnalele pe care el le transmite si ia deciziile corecte.

De exemplu, faptul ca se comporta si ti se adreseaza intr-un mod prea familiar ar trebui sa iti dea de gandit. Cerceteaza-l mai cu atentie!

3 Cauta informatii despre el pe internet

O alta idee buna pentru a-ti confirma ca nu ai de a face cu un om periculos, este sa il cauti pe internet. Introdu numele sau pe motorul de cautare si apasa "Enter". Cauta-i pagina de Facebook si pagina de LinkedIn, poti avea surprize atat placute, cat si neplacute.

4 Intalniti-va intr-un loc public

Te simti in stare sa faci acest pas important? Perfect, intalniti-va! Ai grija insa sa fie intr-un loc neutru, un loc public, acolo unde sa te simti in siguranta in cele cateva zeci de minute in care va veti cunoaste mai bine.

5 Tine o prietena la curent

Vorbeste cu o prietena inainte despre locul si ora la care te vei intalni cu barbatul cunoscut pe internet. Pune-o sa te sune la anumite ore pentru a se asigura ca esti bine si ca nu sunt probleme.

Stabiliti-va un cod de semnale care poate fi activat in caz de nevoie si prin care tu poti fi salvata intr-un mod elegant in fata "iubitului virtual", spunandu-i ca a intervenit o urgenta si trebuie sa pleci.

Sursa foto: datingloveandsextips.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului