Dragoste

#despartire #probleme cuplu #viata de cuplu #semne despartire

Semne ca te indrepti catre o despartire

In orice relatie pot exista diferente de opinii, neintelegeri si probleme, toate acestea fiind absolut normale. Insa atunci cand diferentele devin tot mai accentuate si neintelegerile tot mai dese, este posibil sa aveti o problema serioasa in cuplu. Iata cateva semne a caror existenta ar trebui sa te puna pe ganduri in privinta unei despartiri:

Lipsa comunicarii

La inceputul relatiei, vorbeati foarte mult si prin orice mijloc. Telefonul, emailul si orice fel de mijloc de comunicare erau prietenii vostri cei mai buni. Acum ati inceput nu doar sa rariti ritmul - caci asta ar fi fost normal sa se intample in timp, dar sa va ignorati apelurile si mesajele. Daca se intampla acest lucru, indiferent din partea cui vine, este un semn clar ca legatura dintre voi se poate sfarsi curand.

Lipsa planurilor pentru viitor

Inainte obisnuiati sa va planificati iesirile si vacantele din timp, insa in ultima vreme nu mai planuiti nici macar sa serviti masa impreuna sau sa va vedeti. Sunteti tot mai ocupati, mai obositi, mai fara chef si disponibilitate. Daca acest lucru se intampla constant, iar planurile fiecaruia de viitor sunt individuale sau cel putin nu-l includ pe celalalt, ar trebui sa iti pui cateva intrebari cu privire la relatia in care te afli.

Certurile agresive

In toate relatiile apar discutii, insa cand acestea denatureaza si devin tot mai agresive si mai abundente in jigniri si injurii, este evident ca lucrurile nu merg tocmai grozav. Daca ati ajuns in acel punct al relatiei in care tipetele de nervi sunt mai frecvente decat cele de placere, ar trebui sa luati in considerare varianta despartirii.

Lipsa eforturilor

Acum ceva timp, se urca in masina in pauza de masa si venea sa ia pranzul cu tine. Iti cumpara flori de la cele mai elegante florarii si te surprindea cu gesturi romantice. Acum nu mai are timp, este obosit, este stresat, are altele pe cap si pare sa nu vrea sa mai miste un deget pentru a mentine relatia in cei mai buni termeni. Afla care este sursa dezinteresului total al partenerului tau si vezi daca nu cumva a renuntat la ideea de a-si trai viitorul alaturi de tine.

Sursa foto: 929nin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare