Dragoste

#familie #secrete de familie #ssecrete #dragoste #relatie

Secrete de familie pe care ar trebui sa le tii doar pentru tine

Daca esti o persoana extrovertita si sociabila, tentatia de a "da din casa" este destul de mare. Discutiile cu prietenele si colegele de la munca te pot atrage intr-un cerc vicios al dezvaluirilor si, fara sa iti dai seama, le marturisesti diferite aspecte ce tin de familia ta. Aceasta nu ar fi o problema atat de mare, daca dezvaluirile tale nu ar fi rapid judecate de cei din jur. Chiar daca se spune ca nimeni nu ar trebui sa judece in necunostinta de cauza, stii prea bine ca acest lucru este aproape imposibil. Tocmai de aceea, sunt cateva secrete de familie pe care este mai bine sa le tii pentru tine.


Aptitudinile sexuale ale partenerului

Fie ca sotul tau este as in pat, fie ca are momente in care nu se descurca pe cat de bine ti-ai dori, indicat ar fi sa pastrezi aceste detalii private doar pentru tine. Daca te lauzi cu performantele lui sexuale, ceilalti ar putea crede ca infloresti adevarul, in timp ce daca te lamentezi de calitatile lui, il pui intr-o lumina proasta.


Numarul de partide de sex

Crezi ca este relevant pentru o persoana din afara familiei tale sa stie cat de des intretii relatii sexuale cu sotul tau? Pastreaza acest secret de familie pentru tine, daca vrei sa nu te judece nimeni.


Neintelegerile cu parintii lui

Chiar daca nu ai o relatie perfecta cu parintii lui, incearca sa nu transformi acest aspect intr-un subiect de barfa. Intotdeauna se va gasi o prietena care sa-ti dea dreptate, dar in gandul ei sa te judece pentru comportamentul tau. In plus, nu iti faci o imagine prea buna daca incepi sa te lamentezi de felul in care se comporta socrii tai cu tine. Gandeste-te ca poate exagerezi si ca, pe undeva, poate fi si vina ta pentru neintelegerile de familie.


Problemele cu banii

Tu si sotul tau aveti probleme cu banii? In familie exista discutii aprinse privind o mostenire? Incearca sa pastrezi aceste secrete de familie doar pentru tine. Fiecare cuplu trece prin probleme financiare mai mici sau mai mari la un moment dat, insa acest lucru nu inseamna ca toata lumea trebuie sa afle acest detaliu.

Asadar, incearca sa nu faci o stire nationala din situatia ta financiara. De multe ori, discretia si diplomatia sunt cele mai mari calitati ale unei persoane.

Sursa foto: boldsky.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare