Dragoste

#despartire #cuplu #relatie #motive despartire

Relatie esuata? 7 semne care-ti arata ca trebuie sa te desparti

A te desparti de partener pentru ca te-a inselat este mai simplu decat a pune punct unei relatii in care partenerul sau tu nu ati comis greseli evidente, dar in care planeaza o stare de nemultumire generala.

Daca unul dintre parteneri a inselat sau isi doreste sa intemeieze o familie, cu copii si tot tacamul, iar celalalt nu are nici cea mai mica tragere de inima in acest sens, atunci este mai usor sa pui punct relatiei de cuplu pentru ca stii exact motivul pentru care nu mai functioneaza. Dar ce faci atunci cand nu exista greseli sau nepotriviri evidente intre parteneri? In astfel de momente, partenerii se complac adesea in relatia de cuplu asupra careia planeaza o stare de nemultumire generala. Totusi, exista semnale clare care-ti indica faptul ca relatia nu are niciun viitor si ca este pentru binele amandurora sa pui punct.

1. Va certati din orice

Cand felul in care ai asezat tacamurile pe masa sau ceaiul pe care l-ai cumparat pot genera discutii aprinse, atunci este clar ca despartirea este cea mai buna “solutie” pentru relatie. Orice cuplu se cearta, insa daca certurile pornesc, efectiv, din nimicuri, atunci acel cuplu nu este menit sa ramana legat.

2. Faci tot posibilul ca sa nu ajungi acasa

Atunci cand preferi sa stai peste program la serviciu, atunci cand iti cauti activitati separat de partener sau cand, pur si simplu, gasesti modalitati pentru a lipsi de acasa in perioada de timp in care este partenerul in casa, este clar ca incerci sa eviti sa te afli in prezenta lui, iar o relatie “in absenta” nu se poate intretine.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare