Dragoste

#stilago.ro #cadouri #miss sixty

Reduceri de 75% la produsele Miss Sixty pe Stilago.ro

Vin sarbatorile de iarna si nu stii ce cadou sa-i cumperi iubitei tale?

Uita de aglomeratia din magazine, de vanzatoarele nepoliticoase si de preturile exagerate! Solutia se afla la un click distanta de tine: magazinul online Stilago.ro.

Stilago.ro ofera membrilor clubului sau cele mai chic si variate brand-uri de moda la cele mai mici preturi.

Preturile la toate articolele care poarta brandul Miss Sixty au intrat la apa. Grabeste-te sa prinzi cea mai tare oferta a sezonului: reduceri de peste 75%. Poti achizitiona o pereche de jeansi albastri, model elastic , cu 5 buzunare, croiala dreapta si efect prespalat la doar 126 de lei. In mod normal, aceeasi pereche te-ar fi costat 504 lei.

Geanta iubitei tale a inceput sa se ponoseasca si sa-si piarda din stralucire? O poate inlocui cu una nou-nouta de la Miss Sixty, redusa de la 320 de lei la 80 de lei. Iti recomandam un model de geanta mica, decorata cu paiete, cu buzunar interior si captuseala constrastanta.

Un frumos cadou pentru cea mai importanta persoana din viata ta este o superba rochie mulata, cu decolteu adanc, material 100% vascoza si detalii plisate. Si in acest caz, beneficiezi de un pret exceptional: 126 de lei.

O rochie arata mult mai bine daca o asortezi cu o curea potrivita. Poti alege din zecile de modele de pe Stilago.ro. Un model simplu si de efect gasesti la doar 92 de lei. Este vorba despre o curea lata, din piele 100%, cu gaici fixe si catarama aurie. Reducerea este de 274 de lei.

Tot pe Stilago.ro gasesti reduceri incredibile la jachete. O jacheta scurta, cu inchidere cu fermoar, doua buzunare laterale si maneci lungi, bufante poate fi achizitionata la pretul de 189 de lei, cu 729 de lei mai putin decat ar fi costat in mod normal.

Stilago.ro a taiat preturile si la bluze. Astfel, o superba bluza Miss Sixty, model floral, cu guler in V si maneca scurta cu elastic a ajuns sa coste doar 85 de lei.

La pantofii si sandalele Miss Sixty se practica reduceri care pot ajunge si la 79%. O pereche de sandale gri, cu platforma, cu capse si elemente logo, are incredibilul pret de 138 de lei.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare