Dragoste

#sex #implicare #ego #incitare #aventura de o noapte #obisnuinta #boala venerica

Pro si contra aventurii de-o noapte

"One night stand" sau "o aventura de o noapte", asa cum este cunoscuta la noi expresia, poate insemna acel "ceva" de care ai nevoie pentru a-ti condimenta viata cuprinsa de monotonie. In acelasi timp, dupa o astfel de aventura te poti "pricopsi" cu o boala venerica. Tu esti "pentru" sau "impotriva" acestei picanterii sexuale? Iata cinci argumente pro si cinci argumente contra, in cazul in care ti-a trecut prin cap sa o faci.

Pro

1 Eviti implicarea emotionala

O faci cu un strain, asa ca nu ai de ce sa te implici emotional. Este unul din cele mai puternice argumente pentru o aventura de-o noapte, cand cauti placere fizica si atat.

2 Nu te simti ciudat dupa

La fel ca si in cazul neimplicarii din punct de vedere emotional, o partida de sex cu un strain nu te va face sa te simti ciudat dupa, pentru simplu motiv ca nu vei continua sa te vezi cu acesta.

3 Este incitant

O faci cu o persoana pe care nu o cunosti din niciun punct de vedere. Doar gandul ca esti in asternut cu cineva pe care abia l-ai cunoscut te stimuleaza puternic, spre succesul garantat al partidei de sex.

4 Stimuleaza ego-ul

Da, ai ajuns aici, deja nu-ti mai incapi in piele de mandrie, ego-ul tau creste considerabil. Nu numai ca cineva este in asternut cu tine, dar ai reusit sa convingi acea persoana sa faceti sex intr-un timp foarte scurt.

5 Te descarci emotional

Tocmai ce ai scapat dintr-o relatie pe care nu o mai vedeai posibila si acum nu vrei decat sa te distrezi fara sa te mai implici emotional. O aventura de-o noapte poate fi remediul perfect sa te descarci emotional.

Contra

1 Te poti imbolnavi

Nimeni nu iti garanteaza ca nu exista si acest risc, in special daca o faceti fara prezervativ.

2 Te poti atasa sentimental

Dupa o noapte salbatica, in care te-ai dedicat cu trupul, poti ajunge sa o faci si cu sufletul. Li se intampla multora.

3 Nu stii cu cine imparti patul

Faptul ca faci sex cu cineva necunoscut poate avea avantaje, dar si dezavantaje. Pana la urma nu stii ce persoana se poate ascunde in spatele chipului dragut pe care tocmai l-ai intalnit.

4 Poate deveni o obisnuinta

Aventura de-o noapte se poate transforma intr-un obicei prost, in special atunci cand nu esti intr-o relatie, caci iti va fi greu sa te readaptezi atunci cand vei fi.

5 Este posibil sa va revedeti

Chiar daca nu stii nimic despre partenerul tau spontan pe moment, nu inseamna ca este imposibil sa va mai revedeti in cine stie ce circumstante. Nu va veti simti ciudat?

Sursa foto: ballnroll.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare