Dragoste

#divort #discutii #conversatie #prima intalnire dupa divort #loc de intalnire #relatie noua

Prima intalnire dupa divort: 6 greseli pe care nu trebuie sa le faci

Felicitari, ai o intalnire! Prima dupa multi ani in care nu ai mai simtit fluturasi in stomac, doar gustul amar al unei casnicii dificile. A trecut divortul, dar au ramas amintirile. Dupa ce ti-ai acordat un timp in care te-ai recules, ai gasit in sfarsit puterea de a iesi din nou in lume. Iata sase greseli pe care nu trebuie sa le faci, daca cineva special ti-a atras atentia si va aflati la prima intalnire!

1 Ai grija la detaliile personale

Mentine discutia in tonuri cat mai neutre si nu da prea multe informatii personale despre tine. Evident ca ii vei spune ca ai trecut printr-o casnicie esuata, dar nu intra in detalii despre acest lucru. Pastreaza-le pentru alte intrevederi.

2 Nu vorbi foarte mult despre fostul/a

Atunci cand va fi adus in discutie subiectul fostul sot sau al fostei sotii, lasa sa iasa la suprafata cat mai putine detalii. Sub nicio forma nu impartasi aspecte intime din viata voastra, iar daca ai motive sa-l urasti pe fostul, nu i le impartasi si celui/celei cu care te vezi in prezent. Vei transmite un mesaj negativ, care nu te avantajeaza.

3 Nu-l compara cu fostul/a

Tine pentru tine aceste ganduri daca ochii, parul, gesturile sau mimica fetei persoanei cu care ti-ai dat intalnire te fac sa iti reamintesti de fostul sot. Nimanui nu ii place sa fie comparat cu o alta persoana care a trecut prin viata partenerului.

4 Nu raspunde la telefonul mobil

Daca persoana cu care te vezi consideri ca merita o atentie deosebita, cel mai bine este sa iti inchizi telefonul sau sa activezi in profilul "silentios". Raspunde numai in cazuri de urgenta si incearca sa faci tot posibilul sa eviti o conversatie de lunga durata.

5 Alege un loc deosebit

Incearca sa eviti locurile comune, banale, care nu spun nimic. In fond, aceasta prima intalnire poate reprezenta baza unei noi relatii, iar locul ales trebuie sa ramana o amintire draga in sufletele voastre. Asa ca renunta la clasicul film in mall sau la cina de la restaurant si intalniti-va, de exemplu, la un concert rock.

6 Nu te preface

Nu are rost sa iti ascunzi personalitatea, lasa-l/o sa te descopere asa cum esti in realitate. Comporta-te normal si incearca sa descoperi daca si partenerul face acelasi lucru. De exemplu, nu il minti daca simti ca nu este pentru tine si evita sa ii promiti o noua intalnire. Nu exagera cu realizarile tale, insa nici nu fi mai modest/a decat este cazul.

Sursa foto:youqueen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului