Dragoste

#dragoste #cuplu #iubire #povesti de dragoste

Povestea de dragoste uimitoare care a facut inconjurul lumii

Dragostea nu cunoaste bariere. Atunci cand apare, ea nu mai tine cont de statutul social, de religie sau chiar de... defecte vizibile. Acest lucru l-a dovedit si un cuplu american, care a induiosat o lume intreaga cu poveste sa de dragoste extrem de emotionanta.

Povestea incepe cu un razboi

Povestea de dragosteĀ a cuplului american incepe cu o scena trista: razboiul din Afganistan. Tanarul Jesse Cottle a plecat in razboiul din Afganistan si a fost unul dintre soldatii mai putin norocosi. El a fost ranit in timp ce se afla intr-o misiune in 2003, insa este fericit ca a supravietuit unui atentat destul de sangeros, dupa ce o bomba a explodat exact la picioarele lui.

O minune in schimbul unei tragedii

Viata lui a devenit un calvar din acel moment, insa in mai putin de un an zambetul avea sa ii fie din nou adus pe chip de Kelly, tanara care i-a schimbat total viata si avea sa-i devina in curand sotie.

Jesse si Kelly s-au indragostit la prima vedere, la doar un an dupa ce tanarul a avut teribilul accident

Desi sunt priviti cu uimire de cei din jur, cei doi sunt extrem de fericiti impreuna, iar acum nu si-ar vedea viata unul fara celalalt. Se comporta ca un cuplu normal si au reusit sa treaca peste orice bariere, aratand ca dragostea tine doar de suflet, si nu de felul in care arati.

Povestea lor a emotionat o lume intreaga

Jesse Cottle si sotia sa Kelly au reusit sa induioseze, dar si sa uimeasca cu povestea lor de dragoste o lume intreaga, dupa ce au realizat un pictorial in familie. Un moment tandru intre cei doi, cand Kelly il tinea in brate pe sotul sau, a fost apoi aratat lumii intregi, pe internet, pentru a demonstra ce inseamna cu adevarat dragostea.

"A fost o sedinta foto normala, eram alaturi de parintii mei, atunci cand fotograful i-a spus sa isi scoata protezele si ne-a pus pe toti sa intram in apa. Totul era doar normal, pana cand el mi-a sarit in spate si atunci Sarah a zis ca vrea sa ne faca niste poze de cuplu", a povestit Kelly, care a fost incantata de sprijinul si numeroasele mesaje pe care l-a primit dupa ce imaginea a fost postata pe Facebook.

Sursa foto: m.eldiario24.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare