Dragoste

#cuplu #familie #partener #relatie #cearta #conflict #sex #somn

Modul in care dormiti dezvaluie ce fel de cuplu sunteti

Modul in care dormiti poate spune la fel de multe lucruri despre relatia voastra ca si felul in care va comportati in timpul zilei. Gandeste-te la urmatoarea situatie: tii minte cand ai lucrat pana tarziu si partenerul ti-a promis ca o sa faca ordine prin casa, dar a uitat? Dar cand ai ajuns acasa, ti-a turnat un pahar de vin si un zambet si totul a trecut. Tacerea spune totul, iar asta include si limbajul silentios al somnului.

Pozitii somn:

1 Amandoi fata in fata, cu picioarele atingandu-se

Pentru voi, o singura atingere, cum este spre exemplu, atingerea usoara a talpilor, este suficienta. Amandoi aveti programe incarcate si va place stilul de viata pe care il duceti.

Bineinteles, poate ca nu aveti timp sa va bucurati de prea multa intimitate, dar atuci cand gasiti timp liber, ies scantei, iar clipele respective devin cu adevarat speciale. O duminica lenesa, stand toata ziua in pat, este cosmarul vostru. Preferati mai degraba sa va intalniti cu prietenii sau sa mergeti la alergat.

2 Pozitia lingurita: unul sta cu spatele la celalalt, al doilea fiind cel care imbratiseaza

Voi doi aveti o perspectiva mai traditionalista asupra lucrurilor. Persoana din afara se simte "scutul" relatiei, cea care poate face fata tuturor problemelor, pe cand persoana din interior este firea mai sensibila dintre cei doi parteneri si nu se simte deranjata daca celalalt preia controlul.

Adeptii acestei pozitii sunt extrem de intelegatori unul cu celalalt si niciodata nu se duc la culcare suparati. Definitia relatiei voastre se rezuma la cuvantul confort, atat atunci cand vine vorba de confortul in cadrul relatiei, cat si ce tine de partea materiala.

3 Unul dintre voi doarme pe spate si isi sprijina o singura mana pe celalalt partener

Esti o persoana independenta, dar in acelasi timp esti dispus sa faci si compromisuri. Va contraziceti aproape din orice, fie ca tine de politica, religie, sau cum sa aranjati lucrurile in baie, insa teritoriul comun este dragostea voastra. Cinele voastre romantice se sfarsesc deseori prin contraziceri, insa in acelasi timp nimic nu va aprinde mai mult decat un pahar de vin si o mica cearta.

4 Dormiti in parti opuse ale patului, cu spatele unul la celalalt

Poate ca sunteti niste persoane practice si preferati sa aveti cat mai mult spatiu pentru a va odihni fara probleme, dar in acelasi timp, distanta in pat poate semnifica distanta dintre voi, in relatie. Tie iti place arta. El adora sporturile. Tu esti vegetariana . El pune carne in orice mancare. Sunteti total opusi, dar stiti sa apreciati diferentele dinte voi doi si mai ales, va respectati spatiul personal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare