Dragoste

#atitudine #femei #trup #frumusete #incredere #forme #posterior

Mitul corpului perfect: ce cred barbatii despre fizicul femeilor

Promovarea exagerata a femeilor cu dimensiuni 90-60-90 te poate face sa crezi ca toti barbatii viseaza sa aiba alaturi de ei femei trase prin inel, insa realitatea nu este chiar asa. Sigur ca orice barbat lauda formele perfecte ale unei femei, insa nu il deranjeaza daca aceasta ar avea cateva kilograme in plus. Vrei sa stii ce cred barbatii despre fizicul femeilor?

Revista Glamour a intervievat 1.000 de barbati cu privire la felul in care percep corpul femeilor. La final, rezultatele au scos la iveala un adevar incontestabil: barbatii adora femeile indiferent daca sunt slabe sau grasute ori daca au sani mici sau mari.

Posteriorul femeii, favoritul barbatului

Cei mai multi barbati care au raspuns sondajului sustin ca posteriorul femeii este cea mai atragatoare parte a corpului ei. Locurile urmatoare in preferintele barbatilor sunt ocupate de sani si de fata.

Femeile cu forme bine definite, adorate de barbati

Din cei 1.000 de barbati care au raspuns sondajului, 34% au spus ca prefera femeile care au un corp cu forme bine definite, asa ca actrita Jennifer Lawrence, si doar 2% au precizat ca adora femeile foarte slabe, precum actrita Zoe Saldana.

Atitudinea, mai importanta decat felul in care arata o femeie

Pentru cei mai multi barbati, atitudinea unei femei este mai aragatoare decat fizicul ei. De ce? Pentru ca prin atitudine, o femeie poate demonstra ca este frumoasa, isteata si sexy, in timp ce fizicul poate fi inselator.

Femeile ar trebui sa aiba mai multa incredere in corpul lor

Dorinta femeilor de a arata precum modelele din reviste le determina sa isi piarda increderea in corpul lor daca nu reusesc sa ajunga la dimensiunile ideale, insa barbatii sunt de parere ca reprezentantele sexului frumos ar trebui sa fie mai increzatoare in fizicul lor, deoarece cateva kilograme in plus nu le strica imaginea, dimpotriva, le pot face mai atragatoare.

Trupul gol al femeilor arata bine in orice ipostaza

Dintre barbatii care au raspuns sondajului, 72% sustin ca nu au fost niciodata dezamagiti de felul in care arata trupul gol al partenerelor lor, in timp ce doar 28% au spus ca nu au fost impresionati de felul in care aratau iubitele lor.

Sursa foto: glamour.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului