Dragoste

# intalnire romantica #cucerire #matrimoniale online

Matrimoniale online: cum sa cuceresti o femeie ocupata

Site-urile de matrimoniale online iti ofera posibilitatea sa intalnesti oameni de toate tipurile. De regula, oamenii care recurg la serviciile unui site de matrimoniale online sunt destul de ocupati. Atat de ocupati incat isi neglijeaza viata sociala si cauta refugiu in cea mai simpla si rapida metoda de a gasi un partener: site-urile de matrimoniale online.

Daca ai descoperit o femeie foarte ocupata, pe un site de matrimoniale online, foloseste-te de cateva trucuri pentru a o pastra langa tine si pentru a avea o relatie buna.
 

Ofera-te sa o ajuti

Este foarte posibil sa reusesti sa o tii mai mult langa tine daca te oferi sa o ajuti cu anumite treburi pe care le are de facut. Daca ai mai mult timp la dispozitie, nu iti ramane decat sa iti oferi ajutorul in favoarea sa. Intreab-o daca poti sa faci anumite lucruri pentru ea, astfel incat ea sa aiba mai mult timp la dispozitie, timp pe care sa il petreaca cu tine, macar pe site-ul de matrimoniale online.
 

Afla motivul pentru care este atat de ocupata


Atunci cand discutati, roag-o sa iti ofere mai multe detalii despre lucrurile care ii consuma atat de mult timp. Acest lucru nu doar ca ii va arata ei ca te intereseaza ceea ce face, dar te poate ajuta pe tine sa incerci sa gasesti anumite solutii, astfel incat ea sa aiba mai mult timp la dispozitie.

Incearca sa o cunosti mai bine


Atunci cand are putin timp la dispozitie, invit-o in oras sau du-te dupa ea in locul in care are treaba, chiar dca acest lucru inseamna ca nu veti sta impreuna mai mult de 10 minute. Dupa un asemenea gest, cu siguranta ea va incerca sa isi faca mai mult timp liber, pe care sa il petreaca cu tine pe site-ul de matrimoniale online, dar si in afara acestuia.
 

Incearca sa o intelegi


Nu exista niciun lucru mai stresant decat un om care iti reproseaza ca nu ii oferi suficient timp si suficienta atentie. Incearca sa intelegi situatia pe care o are si gandeste-te ca nu munceste atat de mult de placere. Cu siguranta si ea si-ar dori sa petreaca mai mult timp alaturi de tine si sa discutati mai mult pe site-ul de matrimoniale online. Faptul ca nu o face insa, demonstreaza ca are un program cu adevarat incarcat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Sfatul expertului