Dragoste

#sentimente.ro #dating online #matrimoniale online

Matrimoniale online: 7 lucruri pe care barbatii le observa imediat la o femeie

Pe un site de matrimoniale online, ai sansa sa cuceresti un barbat cu o singura trasatura placuta vederii. Afla care sunt cele 7 lucruri pe care barbatii le observa imediat la o femeie.


1. Zambetul

Barbatii se simt atrasi de femeile amabile, binedispuse, care raspund privirii lor cu un zambet. Pe un site de matrimoniale online sau in viata de zi cu zi, zambetul este unul dintre primele lucruri remarcate. Un zambet ii face pe barbati sa inteleaga daca este cazul sa avanseze in relatia cu sexul opus sau daca ar trebui sa se retraga.


2. Parul

Podoaba capilara constituie unul dintre lucrurile la care barbatii se uita prima data la o femeie. Mai multe studii arata ca barbatii prefera femeile cu parul lung si blond. In fotografiile publicate pe un site de matrimoniale online, ai grija ca parul tau sa arate impecabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare