Dragoste

#dating online #sentimente #matrimoniale #sentimente.ro #matrimoniale online

(P) Matrimoniale

Esti singur si vrei sa iti gasesti sufletul pereche, persoana potrivita cu care sa impartasesti cele mai frumoase momente din viata? Portalul sentimente.ro este locul ideal pentru a-ti face noi prieteni, care au pasiuni si interese comune. Afla mai jos detalii despre sentimente.ro si care sunt avantajele membrilor.


Ce este sentimente.ro?

Sentimente.ro este un serviciu online de dating si interactiune sociala, care ofera servicii gratuite de relationare intre membri. Portalul are peste 830.000 de membri, care isi doresc sa gaseasa sufletul pereche, sa isi faca prieten sau doar sa comunice si sa evadeze din stresul cotidian.

Portalul ofera cel mai avansat sistem de cautare, membrii putand sa isi creeze singuri filtre pentru cautarea perechii potrivite.


Cine are nevoie de sentimente.ro?

Portalul sentimente.ro se adreseaza persoanelor care isi doresc sa-si faca prieteni noi, care sunt singuri si vor sa intalneasca sufletul pereche, dar si celor carora le place doar sa flirtreze. In plus, sentimente.ro este locul ideal pentru relaxare, comunicare si noi prieteni.

Persoanele care simt nevoia sa isi impartaseasca pasiunile si interesele si care vor sa intalneasca persoane cu preocupari similare gasesc pe sentimente.ro platforma potrivita. De asemenea, portalul este si locul de intalnire al romanilor din toate colturile lumii, care vor sa se simta acasa, sa isi regaseasca prietenii sau care care pur si simplu vor sa interactioneze cu alti romani.


Ce ofera sentimente.ro?

Mesageria. Pe portalul sentimente.ro, persoanele care vor sa interactioneze si sa isi intalneasca sufletul pereche pot folosi sistemul de mesagerie. Utilizatorii au astfel posibilitatea de a comunica prin mesaje clasice, dar si prin mesaje instant, care permit realizarea de conservatii in timp real.

SentiMess. Tot pe sentimente.ro, utilizatorii pot folosi SentiMess, un messenger romanesc cu ajutorul caruia pot comunica instant cu membrii online, fara sa acceseze site-ul. In plus, aplicatia pentu iPhone le permite utilizatorilor sa ramana in permanenta conectati cu familia si prietenii.

Alte aplicatii. Nu in ultimul rand, sentimente.ro este o oaza de relaxare, un loc unde sentimentele se pot exprima liber. Prin intermediul portalului se pot trimite felicitari persoanelor dragi sau se poate consulta horoscopul zilnic sau al compatibilitatii zodiacale.


Sentimente.ro, un serviciu usor de folosit

Pentru a folosi portalul sentimente.ro trebuie sa iti creezi profilul, sa adaugi poze si sa te descrii. In acest fel faci primul pas in interactionarea cu alte persoane, dupa care poti incepe cautarea prietenilor preferati, pe baza unor caracteristici alese de tine.

Prin sistemul clasic de mesajerie comunici in timp real cu alti utilizatori si ai ocazia sa te intalnesti cu persoane speciale, cu care sa continui relatia si in mediul offline.


De ce sa alegi sentimente.ro?

Pe sentimente.ro vei gasi persoane compatibilie cu tine si vei intelege ca o relatie de succes este construita intre doua persoane care se potrivesc si care isi impartasesc sentimentele.

Sentimente.ro este un serviciu de dating online serios, unde toate fotogafiile si profilurile sunt verificate, pentru a combate tentativele de abuz. In plus, site-ul ofera discretie si securitate maxima utilizatorilor.


Sursa foto: reinventingmyselfinto.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului