Dragoste

#te iubesc #dragoste #cuplu #barbati #declaratii #comportament barbati

Ma iubeste? 6 moduri in care barbatii spun “Te iubesc” fara cuvinte

Deseori, capacitatea barbatilor de a-si exprima sentimentele in cuvinte este limitata. Motiv pentru care femeile trebuie sa-si dea seama din gesturile acestora daca sunt sau nu iubite, fara a astepta declaratii.

1. Te trateaza cu respect

Sentimentul de iubire este insotit mereu de respect. Chiar daca nu face gesturi marete, un barbat care-si trateaza mereu cu respect partenera are sentimente foarte puternice fata de ea. Se gandeste la parerea ei, o cere, face tot posibilul de a nu o pune in situatii incomode si, de regula, toate acestea fara eforturi majore, caci acest fel de comportament ii vine in mod natural. Asadar, primul indiciu pe care trebuie sa-l caute o femeie care vrea sa descopere daca partenerul ei o iubeste cu adevarat vizeaza gradul de respect al acestuia fata de ea.

2. Face ceea ce spune

Nu degeaba se spune ca gesturile conteaza mai mult decat cuvintele. Atunci cand da dovada de incredere, tinandu-si intotdeauna promisiunile, indiferent cat de mici sunt, barbatul da dovada si de respect, si de interes fata de partenera lui, cautand sa-i asigure bunastarea fizica, psihica si emotionala.

3. Te trateaza ca pe un egal

Egalitatea in relatie conteaza enorm. Un barbat care o pune pe partenera sa pe acelasi plan, ii cere parerea, nu actioneaza fara stiinta ei, o roaga ceva, nu ii impune, denota faptul ca el o considera pe ea egala cu el, iar aceasta caracteristica sta la baza tuturor casniciilor reusite.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare