Dragoste

#raceala partener #leacuri #indiferenta #relatii

Leacuri pentru indiferenta. Ce sa faci cand te trateaza cu raceala

Nicio relatie nu e perfecta, iar momentele de distantare dintre parteneri survin la un moment dat. Nu trebuie sa intri in panica. Invata cum trebuie sa te porti atunci cand partenerul de viata devine indiferent.

1. Nu-ti iesi din fire

Cel mai important este sa nu iti iesi din fire si sa ii reprosezi faptul ca te trateaza cu raceala. Incearca sa-ti dai seama daca i-ai gresit cu ceva si intreaba-l cum te poti revansa. In niciun caz nu incepe o disputa de genul a cui e vina mai mare!

2. Demonstreaza-i iubirea ta

E un moment perfect in care sa faci demonstratii de iubire. Evident, nu ostentative, ci discrete. Spune-i ca iti doresti sa fii cel mai bun partener de viata, ca vrei ca lucrurile sa mearga bine intre voi si ca iti pare rau pentru durerile pe care i le provoci fara sa vrei.

3. Lasa-i un ragaz

Cel mai bine este sa nu incepi cu o mie de intrebari precum "ce s-a intamplat?", "ce am facut?", "de ce esti indiferent/a?". Lasa-i un ragaz si iti va spune totul dupa ce isi va pune gandurile in ordine.

Sursa foto: lipstiq.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare