Dragoste

#brad #cumparaturi #magazine #investitie #cadouri reusite #aluzii

Iubitul tau iti ia cadouri neinspirate? 4 solutii sa ii rafinezi gusturile!

Te-ai saturat ca in fiecare an de sarbatori sa primesti pijamale cu ursuleti roz, pulovere cu fulgi de zapada si fulare rosii? Invata sa iti ghidezi iubitul in directia cea buna si sa ii rafinezi gusturile, pentru a primi cadouri reusite. Afla mai jos cum!

1Ofera-i indicii subtile

Este foarte frumos sa fii surprinsa de cadourile pe care le primesti de la iubitul tau, insa sunt situatii in care este mai bine sa ii oferi cateva indicii despre ce anume astepti sa primesti de la el. Trebuie insa sa fii constanta, astfel incat iubitul tau sa stie clar ce ar trebui sa lase sub bradul de Craciun. De asemenea, atunci cand mergeti la cumparaturi, ii poti arata in magazine si vitrine lucrurile care iti fac cu ochiul.

2 Spune-i ce iti doresti

Daca nu pare sa inteleaga aluziile tale referitoare la rochia rosie pe care ai vazut-o in magazinul preferat sau ultima carte de gatit a lui Jamie Oliver, cel mai bine este sa ii spui direct ce iti doresti de sarbatori. Daca vrei insa sa pastrezi suspansul, poti sa ii faci o lista cu lucrurile pe care ti le doresti, iar iubitul tau sa aleaga din ele. In plus, este o solutie eficienta de a primi cadoul visat, eliminand riscul ca acesta sa ajunga intr-un colt uitat al casei, dupa ce ai pretins ca iti place la nebunie.

3 Investeste intr-un cadou comun

Anul acesta puteti schimba regulile cadourilor de Craciun. In loc sa cheltuiti separat pe cadouri nepotrivite, puteti investi intr-un cadou comun, care sa fie folositor pentru amandoi. De exemplu, puteti investi intr-o vacanta, intr-un nou TV sau gadget de ultima ora. Discutati si aflati care sunt dorintele voastre comune si cum puteti sa le puneti in practica.

4 Planuieste diverse evenimente

Pentru a scapa de corvoada cadourilor neinspirate de la iubitul tau, ai putea incerca altceva. De exemplu, puteti planifica o seara impreuna, in care sa faceti ce va doriti. O cina la restaurant, o seara petrecuta la patinoar sau la paintball pot aduce bucurie de sarbatori. Important este sa va simtiti bine si sa va bucurati impreuna de sarbatorile de iarna.

Sursa foto: beaut.ie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare