Dragoste

#relatie #fidel #ideal #barbat

Iubitul tau este barbatul ideal?

S-a discutat si o sa se tot discute de iubitul ideal si de calitatile pe care acesta trebuie sa le aiba. Tragand insa linia sub toate calitatile enumerate de-alungul timpului de catre femei, cele mai intalnite si dorite de catre ele, ar fi:

Sa fie un bun prieten, mereu aproape

Atunci cand esti indispusa, sau stresata sau nervoasa pe ce ti se pare ca nu e corect la birou, sau cand X-uleasca te-a insultat sau orice alt "sau", el trebuie sa fie langa tine, sa te imbarbateze, sa te relaxeze cu un masaj sau pur si simplu sa fie acolo cand ai nevoie de el.

Sa fie atent cu tot ce tine de tine

Trebuie sa te asculte indiferent de ce ai de zis, nu trebuie sa uite niciodata de aniversarile voastre, trebuie sa ii pese de probleme tale in care sa te si sprijine, trebuie sa stie programul tau si sa organizeze iesiri sau sa faca planuri pentru atunci cand esti libera.

Prietenii tai trebuie sa il placa

Tu il iubesti, iar iubirea nu este mereu obiectiva, iar prietenii care tin la tine, sunt cei mai buni critici si observatori pe care ii poti avea. Faptul ca ei il gasesc "la locul lui" este un semn bun ca este " alesul ".

Promisiunea sa fie lege pentru el

Atunci cand iti spune ca te va suna, si nu numai, acest lucru trebuie sa se intample fara doar si poate. Ce sa mai vorbim, tie nu iti plac cei care iti promit marea cu sarea, dar vezi doar o balta, deci zicala "promisiunea data - datorie curata" trebuie sa fie un princiuliu esential dupa care el sa se ghideze.

Sa fie fidel

Dupa cum spune si o melodie parodica autohtona, nu cred ca vrei sa fie ca tramvaiul sa il ia cine vrea si nici cu cine vrea el. Daca are astfel de apucaturi, in mod clar nu se incadreaza in tiparul de barbat ideal. El trebuie sa fie langa tine si copii ce vor aparea, nu langa cine stie ce blonda sau bruneta fara creier care ii sminteste capul lui, de asemenea fara creier daca face asta.

Daca cel pe care il ai aproape indeplineste aceste conditii, sfatul mea este sa il duci repede la starea civila si apoi la biserica pana nu va face alta asta cu el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului