Dragoste

#intrebari #relatie #relatie noua #inceput relatie #intrebari partenera

Intrebari pe care un barbat trebuie sa le puna noii iubite ca sa nu aiba surprize neplacute

Desi este total contraindicat ca un barbat sa-si intrebe iubita cati parteneri sexuali a avut pana la el, sunt anumite lucruri pe care el trebuie sa le stie despre trecutul partenerii sale.

Sunt numeroase intrebari care nu se pun intr-o relatie de cuplu, mai ales de catre un barbat. “Cati parteneri ai avut pana la mine?” este una dintre ele. Insa sunt anumite aspecte din trecutul unei femei pe care un barbat trebuie sa le cunoasca pentru a-si intelege, mai bine, partenera. Iar aceste aspecte pot fi dezvaluite punand intrebari concrete. In functie de raspuns, un barbat isi poate da usor seama ce fel de femeie este, in mare, noua sa iubita, ce preferinte are, ce viziune are asupra unei relatii de cuplu.

“De ce v-ati despartit?”

Este important ca un barbat sa stie care sunt motivele care au dus la despartirea dintre actuala lui partenera si un anumit fost iubit alaturi de care a avut o relatie serioasa. In functie de raspuns, isi poate da seama de multe. Daca ea spune, in raspunsul ei, ca fostul “era prea posesiv”, barbatul poate deduce astfel ca este o femeie careia nu-i place sa fie ingradita si controlata. Pe de alta parte, poate ea a fost mereu cea parasit sau poate a fost cea care a pus mereu punct relatiilor amoroase anterioare. Oricum ar fi, pornind de la o simpla intrebare, un barbat isi poate da seama daca noua lui iubita are probleme de incredere in ea insasi sau in ceilalti, in general, daca are sau a avut inima franta, dar si ce grad de maturitate emotionala are.

“Pentru ce te certai cu fostul?”

Mai in gluma, mai in serios, discutia poate dezvalui si alte aspecte ale unei foste relatii importante. Este important ca un barbat sa stie unul sau mai multe dintre motivele principalele pentru care iubita lui se certa cu fostul. Astfel, poate intui prioritatile ei, dar si temerile ei. Mai mult, isi poate da seama ce tip de comportament, ce actiune o scoate cel mai mult din minti, in functie de cele spuse de ea.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare