Dragoste

#intalniri online #relatie de cuplu #varsta in cuplu

Intalniri online: sfaturi pentru o relatie cu un barbat mai tanar

In momentul in care cunosti un barbat mai tanar, este foarte posibil sa incerci sa mentii distanta de acesta, insa pe masura ce discutati, sa iti dai seama ca aveti foarte multe lucruri in comun. Daca l-ai cunoscut pe un site de intalniri online, cel mai probabil esti destul de tentata sa vorbesti tot mai mult cu el, sa il descoperi, sa il cunosti.

Cu cat veti avea mai multe intalniri online, cu atat veti incepe sa deveniti tot mai apropiati, iar barierele create de varsta sa nu mai aiba nicio importanta. Totusi, diferenta de varsta va incepe sa isi spuna cuvantul la un moment dat, mai ales in anumite situatii, insa cu rabdare, puteti face slalom cu usurinta printre aceste probleme. Iata ce trebuie sa faceti.

Discutati despre diferenta de varsta


Site-ul de intalniri online este locul perfect in care puteti discuta sincer despre diferenta de varsta si despre cum priveste fiecare dintre voi acest lucru. Vi se pare un inconvenient? Ce ar spune prietenii? Care sunt cele mai neplacute ipostaze in care ati putea ajunge din cauza acestui lucru? Daca veti incerca inca de pe acum sa gasiti solutii inteligente si obiective, cu siguranta problemele sunt pe jumatate reduse din start.

Citeste continuarea articolului AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului