Dragoste

#partener #dating online #intalniri online

Intalniri online: 6 motive pentru care nu iti da atentie

Intalnirile online sunt perfecte pentru doi oameni care vor sa se cunoasca mai bine si care isi doresc sa construiasca o relatie. Se intampla totusi ca uneori sa ajungi in situatia in care realizezi ca partenerul tau de discutii nu iti mai da atentie, in ciuda faptului ca pentru tine lucrurile pareau sa mearga intr-o directie buna. Uneori, chiar si pe site-urile de intalniri online, oamenii ajung sa ignore sau sa dea foarte putina atentie dintr-o serie de motive. Iata care sunt acelea.


Esti prea disponibila


Oricand iti scrie pe site-ul de intalniri online tu esti acolo, iar daca ai treaba, ii spui ca abandonezi totul pentru el.

Din pacate, acest tip de comportament nu este cel mai potrivit si recomandat intr-o relatie, mai ales la inceput. Incearca sa fii mai rezervata si sa nu i te pui pe tava. Cu cat estei mai indisponibila si mai greu de cucerit, cu atat va fi mai bine si vei reusi sa il atragi mai mult, chiar fara sa depui vreun efort foarte mare.


Nu se simte atras de tine


Poate ca la inceput a discutat cu tine pe site-ul de intalniri online doar pentru ca se plictisea si pentru ca i-a facut placere, pentru ca se simtea atras de compatibilitatea dintre voi, insa barbatii pun aspectul pe primul loc, cel putin la inceput. Si nu este vorba despre faptul ca nu ai fi o femeie atragatoare si frumoasa, ci doar ca nu este pe placul sau.

Nu incerca sa faci schimbari in acest sens, mai ales pentru un barbat pe care abia l-ai cunoscut.


Nu considera ca sunteti compatibili


In urma discutiilor de pe site-ul de intalniri online, el ar putea sa isi dea seama ca nu sunteti compatibili la nivel de comunicare sau pur si simplu ca nu va potriviti ca si hobby-uri sau activitati. In aceasta situatie, nu ai prea multe optiuni, decat sa renunti la conversatiile cu acest barbat si sa cauti, cu ajutorul site-ului de intalniri online, un barbat potrivit.


Te considera inabordabila


In momentul in care esti prea frumoasa si prea desteapta, un barbat se poate simti inhibat si poate ajunge in situatia in care sa te considere inabordabila. Este evident ca nu trebuie sa te transformi intr-o alta persoana, insa daca tu simti ca sunteti potriviti si ca va aflati pe acelasi nivel, nu iti ramane decat sa ii spui acest lucru.


Nu are timp


Este foarte posibil ca un barbat sa nu iti dea atentie pur si simplu pentru ca nu are timp sa faca acest lucru. Da, cel mai probabil in prima faza ai putea sa crezi ca este vorba doar despre o scuza inventata pentru ca nu te vrea, insa sansele ca el sa spuna adevarul sunt destul de mari. Nu il stresa insa in ideea ce vrei sa afli adevarul. O conversatie enervanta pe site-ul de intalniri online poate determina orice persoana sa te evite.


Se teme sa nu te streseze


Din pacate, mai exista si acel gen de barbat care nu iti da prea multa atentie de teama sa nu para prea insistent si sa nu te streseze. Cel mai bine este sa ai o discutie in care sa ii spui ca nu te deranjeaza sa te caute si ca aceste conversatii de pe site-ul de intalniri online sunt o placere pentru tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului