Dragoste

#amanta #relatie extraconjugala #relatie cu un barbat insurat

Indragostita de un barbat insurat? Iesi cu fruntea sus din acest triunghi amoros!

Sa fii indragostita este cel mai frumos lucru din lume, dar sa iubesti un barbat insurat este cea mai mare pedeapsa pe care ai putea-o primi. Esti constienta ca este posibil sa nu ai nicio sansa cu el, dar nici nu te poti rupe din acest triunghi amoros si cel mai trist este ca nici nu iti doresti. Ce faci? Nu este usor sa iesi dintr-o astfel de situatie, dar cu putina autoanaliza si constientizarea catorva lucruri importante, vei lua cea mai buna decizie pentru tine si pentru toti cei implicati in aceasta poveste!

Fii constienta ca esti a cincea roata de la caruta

Respecta-te suficient de mult incat sa nu cazi in plasa naivitatii pe care barbatul insurat are tendinta sa ti-o intinda la fiecare intalnire: aceea ca va divorta si va fi numai al tau.

Fii mereu constienta ca esti a cincea roata de la caruta in casnicia lui si ca sotia lui va avea intotdeauna prioritate in fata ta. Cu cat relatia extraconjugala dureaza de mai mult timp, cu atat sunt mai mici sansele ca barbatul sa divorteze, sustin specialistii.

Nu lasa criticile din jur sa-ti influenteze decizia

Relatia ta este condamnata criticilor, ascunzisurilor si situatiilor de multe ori jenante. Judecata aspra a celor din jur te poate convinge sa renunti la barbatul indisponibil de care te-ai indragostit.

Gresit, spun specialistii, care avertizeaza ca, daca faci acest pas si vrei sa fie definitiv, trebuie sa iei aceasta decizie in primul rand pentru tine.

Permite-ti sa suferi si sa iti "plangi" dragostea

Doar pentru ca ai ghinionul de a te fi indragostit de cine nu trebuie nu inseamna ca nu ai voie sa suferi, plangi sau sa te descarci de durerea care te incearca adesea. Da-ti voie sa suferi, intrucat te va ajuta sa-ti dai seama de ceea ce simti cu adevarat.

Pune in balanta avantajele si dezavantajele

Ia un pix si o hartie si incepe sa scrii avantajele si dezavantajele de a ramane impreuna cu el. Scrie tot ce iti trece prin cap si apoi compara-le. Vezi care dintre ele "cantaresc" mai mult pentru tine. Este posibil ca o astfel de metoda sa iti deschida ochii si sa te ajute sa iei cea mai buna decizie.

Mergi la un psihoterapeut

Daca esti intr-o dilema emotionala in fata careia nu gasesti rezolvarea, s-ar putea ca ultima ta sansa sa fie psihologul. Apeleaza la psihoterapie pentru a te introspecta si a intelege ce se intampla cu tine si de ce ai intrat in acest cerc vicios inca de la bun inceput. Doar in momentul in care ajungi sa intelegi motivul sau cauza, vei gasi si rezolvarea.

Sursa foto: ronkealao.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare