Dragoste

#femei #barbati #atractie #defect

Imperfectiuni care atrag barbatii

Frumusetea este subiectiva, insa cei mai multi barbati par sa fi adoptat modelul papusii Barbie, blonda, perfecta si cu implanturi mamare. Este oare cu adevarat majoritara aceasta preferinta sau imperfectiunile femeilor pot fi la fel de atragatoare?

Chiar daca studiile stiintifice arata ca frumusetea prin "simetrie" si "armonie" este universal apreciata, ce se intampla cu toate femeile imperfecte care sunt adorate de iubitii lor?

Adevarul ar putea fi ca barbatii sunt mult mai intrigati de imperfectiunile unei femei decat de un look perfect.

Vezi care sunt imperfectiunile cele mai atragatoare pentru barbati:

 

Burtica

 

Formele femeilor au fost inspiratia artistilor renascentisti care incercau sa creeze idealul feminin. In ultimele decenii, femeia cu forme a fost inlocuita in mass-media de idealul femeii- schelet , cu 0% grasime corporala.

Barbatilor le plac insa si partile mai moi si rotunde ale femeii, iar o burtica poate fi atragatoare pentru multi.

Nu degeaba formele femeilor sunt asociate fertilitatii, iar femeile insarcinate "radiaza".

 

Nasul acvilin

 

Chiar daca standardele din chirurgia estetica incurajeaza un nas cat mai mic si delicat, nasul acvilin ramane, pentru multi barbati, un "accesoriu” regal.

Nasul nu este degeaba asociat personalitatii, iar un nas acvilin aduce aminte de Cleopatra si de alte femei puternice , dar sexy.

 

Sanii mici

 

Barbatilor le plac sanii mari, cred femeile. Multi sunt innebuniti dupa o pereche de sani cu implanturi de silicon, tari ca piatra si care nu schiteaza nicio miscare. Dar ce se intampla cu restul barbatilor?

Sanii mici se afla si ei pe lista "imperfectiunilor" care atrag multi barbati. Arata foarte bine cu un decolteu adanc si femeile cu sanii mici care nu poarta sutien lipsesc barbatii de secundele de cosmar in care se chinuie sa-l desfaca.

 

Barfa despre alte femei

 

Chiar daca nu o recunosc des, barbatii se amuza teribil atunci cand o femeie delicata vorbeste urat despre o alta femeie.

Nu duce barfa prea departe si nu exagera cu epitetele, mai ales daca nu-ti sta in fire sa faci comentarii acide la adresa celor din jur.

Daca insa iti versi supararea pe o alta femeie cu care nu ai de fapt nimic de impartit, barbatul de langa tine s-ar putea sa nu fie la fel de deranjat pe cat ar trebui, ci chiar s-ar putea amuza.

 

Look-ul natural

 

O femeie ingrijita pana in varful unghiilor va atrage cu siguranta atentia barbatilor din jur. In mod paradoxal, imaginatia barbatilor va fi starnita la fel de mult si de o femeie nemachiata si cu parul ciufulit.

Barbatii stiu exact cum sa abordeze o femeie aranjata, insa o femeie care nu s-a aranjat deloc dar este sexy in mod natural ii prinde pe picior gresit.

 

Strungareata

 

De la Madonna la Vanessa Paradis , strungareata reprezinta un defect major pentru unii barbati, dar un factor de atractie important pentru altii.

Zambetul cu strungareata este inocent si sexy si reuseste sa-i "innebuneasca" pe multi barbati.

 

Rezistenta la bautura "adevarata"

 

O femeie care da pe gat o tarie la fel de rapid ca un barbat se poate considera foarte atragatoare pentru sexul opus.

Momentele in care uiti de stereotipurile sexuale si bei cot la cot cu barbatii nu iti stirbesc feminitatea, ci chiar ti-o subliniaza, tocmai pentru ca sunt doar momente razlete.

Chiar daca rezisti la bautura la fel de bine ca un barbat nu inseamna ca ar trebui sa te imbeti la fel de rau ca el. Femeile au o toleranta mai redusa la alcool in lipsa unei enzime exclusiv masculine, care descompune mai rapid alcoolul.

Pasiunile pe care le ai in comun cu un barbat, chiar daca acestea sunt considerate preponderent masculine, se transforma in atuuri atunci cand vine vorba de atractie.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare